A treia generatie SMART Board 600i

Slider Image
A treia generatie a sistemelor interactive SMART Board 600i

AVITECH anunta aparitia celei de-a treia generatii a sistemului interactiv de prezentare SMART Board 600i, de la SMART Technologies. Sistemul combina o tabla interactiva SMART Board cu un videoproiector performant UF 55 si o interfata de comanda si control pentru diferite periferice.

Sistemul se remarca printr-un design modern si este singurul ce permite proiectarea si in formatul de ultima generatie 16:10. In plus, ofera un raport calitate-pret excelent. Datorita panoului de control, sistemul poate fi pornit in 10 secunde si permite o comutare usoara intre diferite dispozitive media: DVD playere, camere de documente, laptop-uri.

Adaugand flexibilitate procesului de predare si invatare, sistemul permite profesorilor sa acceseze si sa controleze, de la o singura sursa, toate celelalte echipamente din sala de curs. Practic, cu sistemul 600i profesorii detin controlul centralizat asupra videoproiectorului UF 55 si a tuturor perifericelor.

Compania canadiana SMART Technologies este producatorul numarul 1 mondial de table si sisteme interactive pentru mediul educational si pentru salile de intalniri. Pozitia de lider este sustinuta atat de tehnologia folosita, cat si de cifrele de afaceri realizate. Infiintata in anul 1987, compania si-a inceput activitatea ca distribuitor pe piata din Canada al proiectoarelor unei firme americane. In 1991 firma a introdus pe piata primele table interactive SMART Board. AVITECH este unic distribuitor pe piata din Romania al tablelor inteligente SMART Board.

AVITECH, prin divizia Audio – Video, care se ocupa de achizitionarea si vanzarea tablelor interactive SMART Board, s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Divizia ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, salilor de clasa si salilor de conferinta.

Rezultatul? Experienta unei imagini perfecte pentru ca…Asa se prezinta o televiziune care te reprezinta.

Doresti mai multe informatii despre solutiile Smart Board?

Română