Schedules maintenance or emergency services, we'll get the job done correctly, efficiently, and on-time.
We can promptly provide creative solutions to solving any kind of your financial & business issues.
With the strong contacts with experts & professionals in the field, our services are the best.

We are trusted by more than 6,800 clients

We provide services concerning buying, selling and infrastructure firms marketing with a full-service offering, including integrating systems and technological consultation services.
With more than 15 years of experience working in consulting and marketing industries, we have successfully built a comprehensive system for our services and solutions in strategic planning, consulting, and economic operations.

Having more than 15 years of experience

Our primary goal is to support businesses and companies through financial advisory. We manage financial resources consistent with the macroeconomic vision and study how they affect the overall health.
Borrow from 5,000 to 50,000 at fixed rates
Easy online application & approval
No over-payment penalties or initial deposits required.

Reading the story
behind our success

Businext was founded in 2000 by three men: Frankie Cao, Borris Hanman & Buff Mardis. These men have altogether gone through all the thick and thin since the beginning of this company. They have really created a huge empire and an inspiring example for us to follow.

What Clients Say

,,Colaborarea cu AVITECH a fost si este o colaborare bazata pe intelegerea contextului si oferirea de solutii potrivite nevoilor companiilor Veolia din Romania, promptitudine si profesionalism, cu un inalt nivel de cunostinte tehnice. Ma bazez in continuare pe aceasta colaborare pentru realizarea proiectelor complexe pe care le anticipam in viitor.”

 

Catalin Ivanov-Jucan
Catalin Ivanov-Jucan

“Foarte putine firme reusesc sa treaca bariera de 20 ani de existenta in economia romaneasca. AVITECH a reusit si este astazi un business stabil care ofera clientilor sai expertiza dovedita in proiecte complexe si de succes. Concilium Consulting este onorat sa faca parte si sa ajute AVITECH in drumul de dezvoltare pe care este inscris”

Vlad Nastase
Vlad Nastase

,,Colaborez cu Emanuel de 5 ani, iar pe parcursul acestei perioade de timp mi-a demonstrat ca este un profesionist si este capabil sa gestioneze orice proiect de protectie la incendiu.”

Gerald Koller
Gerald Koller

,,Cu un partener de încredere, profesionist și întotdeauna orientat spre găsirea celei mai bune soluții ca AVITECH, avem siguranța că, la fiecare proiect derulat împreună, suntem mai aproape de dezideratul nostru principal – excelența în construcții”

Catalin Visan
Catalin Visan

,,AVITECH a venit intotdeauna cu solutii complete si rapide astfel incat am reusit in cel mai scurt timp sa stabilim un parteneriat solid pentru implementarea proiectelor noastre’’

Stere Iancus
Stere Iancus

,,AVITECH are un potențial competitiv deosebit prin abordarea tuturor segmentelor de piață: civil, industrial, infrastructură critică. Schrack Seconet dispune de o gamă importantă de echipamente pentru mediile speciale, astfel că în acest parteneriat putem aborda împreună proiecte de o mare complexitate ce necesită un grad înalt de siguranță în funcționare și imunitate ridicată la alarmele false ce pot fi generate de diferiți factori perturbatori specifici.”

Alexandru Mateiciuc
Alexandru Mateiciuc

,,AVITECH contributed its commercial and integration capabilities and has developed the Flowbird solutions catalogue to a customer oriented market solution.”

Steven De Croock
Steven De Croock

,,Colaborarea cu AVITECH poate fi descrisa ca un parteneriat solid, bazat pe incredere si pe convingerea ca impreuna putem implementa cele mai complexe proiecte.’’

Aristotel Agapie
Aristotel Agapie

Seeking a top-notch business consultation provider?

Română