Alte trei studiouri TVR dotate cu videowall-uri

Slider Image
Televiziune Romana este beneficiara unor noi solutii videowall, furnizate de AVITECH. Trei dintre studiourile institutiei au integrate din aceasta toamna solutii profesionale de afisare a unor imagini reprezentative pentru tematica emisiunilor difuzate.

Cele trei noi videowall-uri sunt alcatuite din 9, 16 si 25 display-uri Orion si se remarca prin calitatea deosebita a imaginii.

Televiziunea Romana (TVR) este o institutie care isi desfasoara activitatea sub controlul Parlamentului. TVR transmite o mare diversitate de programe: stiri, evenimente sportive majore, productii proprii de filme si seriale, documentare, programe de actualitate.

Orion este primul si cel mai mare producator de display-uri fara margini, pentru formarea de videowall-uri. AVITECH comercializeaza produsele Orion prin intermediul diviziei Audio-Video.

Aceasta divizie ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, conferinta si videoconferinta, dar si pentru proiecte de digital signage, dispecerate, teleprezenta si telemedicina. Printre echipamentele incluse in solutiile diviziei Audio-Video se numara: sisteme de discutii, incinte acustice pentru sali, sisteme traducere simultana, amplificatoare, mixere, lumini profesionale, table interactive, sisteme de videoconferinta, sisteme de digital signage.

Doresti mai multe informatii despre videowall-uri?

Română