Insitutii de Stat

Insitutii de Stat

Insitutii de Stat
Solutii pentru institutii de stat
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Cladirile guvernamentale precum legislativele, primariile si salile de judecatorie indeplinesc o gama larga de facilitati. Acestea sunt utilizate pentru gazduirea reuniunilor la nivel inalt, organizarea de conferinte si dezbateri, votarea parlamentara si multe alte scopuri. Aceste facilitati au cerinte de comunicare exigente, cum ar fi calitatea sunetului de ultima generatie si steme de interpretare simultana.

AVITECH ofera toate tipurile de solutii necesare desfasurarii coerente si eficiente a activitatilor specifice din institutiile de stat.

Beneficiind de aportul ultimelor tehnologii in materie de securitate, eficienta energetica, IT&Comunicatii, solutiile AVITECH pentru institutiile de stat pot transforma orice unitate intr-o infrastructura inteligenta ce are costuri de operare reduse.

Protectia la incendiu este o preocupare foarte importanta pentru institutiile de stat si conduce la cresterea gradului de siguranta al angajatilor, dar si la cresterea eficientei muncii.

Gestionarea securitatii este o sarcina provocatoare in institutiile de stat si are rolul de a proteja documentele, perimetrele si accesul neautorizat.

Solutiile audio-video permit agentilor de stat, locale si federale sa comunice in mod clar si usor, asigurand in acelasi timp securitatea prin implementarea protectiilor imbunatatitite ale retelei si a confidentialitatii vorbirii.

Sistemele de automatizare pentru cladiri (BMS) contribuie la eficienta energetica a cladirilor prin economisirea energiei electrice si prin realizarea diferitelor automatizari.

Avand o experienta de peste 20 de ani acumulata in numeroase lucrari, AVITECH are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice institutiilor de stat in domeniile:

Protectie la Incendiu

Securitate

Automatizari pentru caldiri

  • BMS. Solutii Honeywell pentru administrare facila a cladirilor institutionale de stat, reducerea consumurilor de energie si a costurilor de operare.
  • Iluminat Inteligent. Solutii Helvar pentru un iluminat sanatos, cu reducerea considerabila a consumului de energie electrica.
  • Iluminat de siguranta.
  • Instalatii electrice.

Infrastructura IT&Comunicatii

Echipamente

Soft-uri pentru analize video, dispecerizare, management

Ultimele Noutati

Referinte

Doriti informatii despre solutiile AVITECH pentru institutii de stat?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

    Română