Transporturi

Transporturi

Transporturi
Solutii in domeniul Transporturi
Slider Image
Slider Image

Industria transporturilor a devenit din ce in ce mai vulnerabila la riscurile de siguranta si securitate. Operatorii de transport public se confrunta cu nevoia de a proteja pasagerii, angajatii si infrastructura impotriva posibilelor amenintari, optimizand in acelasi timp experienta calatorilor si asigurandu-se ca operatiunile se desfasoara in conditii normale de functionare.

AVITECH este unul dintre putinii integratori de sisteme care ofera solutii complete pentru nevoile complexe din domeniu, inclusiv servicii de consultanta pentru alegerea solutiei optime.

Protectia la incendiu este o preocupare foarte importanta pentru operatorii de transport feroviar din punct de vedere al sigurantei. Acest lucru se datoreaza infrastructurii, garile au de obicei platforme inalte si mult vant creat de traficul trenurilor.

Pentru terminalele specifice infrastructurii de transport (aeroporturi, statii feroviare, autogari, etc.) sistemele de siguranta si securitate joaca un rol primordial. Pentru aceste terminale, sistemele specifice securitatii obiectivelor strategice, supravegherea video si control accesul sunt obligatorii.

Pe masura ce lumea se indreapta spre noul normal, calatorii si personalul trebuie sa se simta in siguranta in spatiile comune. Solutiile independente de numarare a persoanelor sunt un mod eficient de a ajuta la ghidarea si gestionarea multimilor.

Pentru a sustine distantarea sociala, camerele cu analiza video incorporate numara persoanele care intra sau ies dintr-o zona apoi actualizeaza sistemul de digital signage cu un sistem simplu semaforizat. Senzorii camerei si semnalizarea pot acoperi intrari simple sau se pot sincroniza cu software multi-intrare pentru zone mai mari.

Prin adoptarea unei abordari bazate pe date, statiile de metrou sau garile isi pot imbunatati serviciile de parcare, optimizand astfel experienta pasagerilor si sporindu-si veniturile.

Solutiile de adresare publica sunt disponibile pentru a face anunturi, atat la nivel de statie, cat si in zone specifice, cum ar fi platformele.

Numarul mare de pasageri care folosesc transportul public poate genera cozi la validarea tichetului de calatorie, indiferent de modalitatea de citire aleasa. Prin aplicarea noilor tehnologii precum recunoasterea faciala, pasagerii ce detin abonamente de calatorie pot fi identificati mai rapid folosind accesul din spatiile special amenajate, fara a fi nevoie sa arate biletul.

Utilizarea recunoasterii faciale pentru a identifica calatorii frecventi, creste capacitatea generala a turnichetilor, reduce timpul de asteptare, reduce cozile si creste experienta pasagerilor.

Sistemele de automatizare pentru cladiri (BMS) contribuie la eficienta energetica a statiilor feroviare, autogarilor prin economisirea energiei electrice si prin realizarea diferitelor automatizari.

Avand o experienta de peste 20 de ani acumulata in numeroase lucrari, AVITECH are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice transporturilor in domeniile:

Protectie la Incendiu

Securitate

Automatizari pentru caldiri

  • BMS. Solutii Honeywell pentru administrare facila a cladirilor, reducerea consumurilor de energie si a costurilor de operare.
  • Iluminat Inteligent. Solutii Helvar pentru un iluminat sanatos, cu reducerea considerabila a consumului de energie electrica.
  • Iluminat de siguranta.
  • Instalatii electrice.

Infrastructura IT&Comunicatii

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru transporturi, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport tehnic.

In vederea unei administrari facile si a reducerii costurilor de operare care sunt semnificative in transporturi, acordam o mare importanta procesului de integrare a sistemelor si instalatiilor cladirilor, in special in domeniile BMS, Protectie la Incendiu, Securitate, Infrastructura IT&C.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proicte din domeniul transporturi precum C.F. Falciu, C.F. Galati – Giurgiulesti, C.F. Vicsani.

Pe aceeasi tema

Doriti informatii despre solutiile AVITECH pentru transporturi?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

    Română