Utilitati

Utilitati

Utilitati
Solutii pentru utilitati si energie
Slider Image
Slider Image

Sectorul energie si utilitati include facilitati pentru generarea, transmiterea si distribuirea energiei de toate tipurile. Lacunele de securitate sau siguranta pot ameninta grav sanatatea publica, mediul inconjurator, economia chiar si securitatea nationala sau globala.

Provocarile de securitate, siguranta si comunicare pot include prevenirea posibilelor atacuri teroriste si vandalism, tratarea focului si a exploziilor in medii dure, evacuarea in timp util si eficient, detectarea intruziunilor, sabotajelor si atacurilor rau intentionate, gestionarea unei largi varietati de autorizatii de acces diferite, dar si aplicarea reglementarii de sanatate si siguranta.

AVITECH ofera, suplimentar sistemelor specifice domeniului, consultanta in proiectarea solutiilor optime impuse de caracteristicile de diferentiere.

Beneficiind de aportul ultimelor tehnologii in materie de securitate, eficienta energetica, IT&Comunicatii, solutiile AVITECH pentru domeniul utilitatilor si energiei pot transforma orice unitate intr-o infrastructura inteligenta ce are costuri de operare reduse.

Protectia la incendiu este mai dificila in mediul utilitatilor si energiei si necesita solutii complexe, personalizate in functie de tipul cladirilor, institutiilor, utilajelor prelucratoare sau materiilor prime. Pentru mediile cu pericol exploziv trebuiesc folosite echipamente specializate, certificate ATEX.

Multitudinea standardelor si complexitatea domeniului solicita o abordare speciala a securitatii si sugurantei din partea furnizorilor de utilitati. Fie ca este vorba de furnizarea energiei electrice (hidrocentrale, termocentrale, centrale nucleare, parcuri fotovoltaice sau eoliene), a gazului, alimentarea cu apa, sunt necesare solutii complexe de monitorizare a activitatii, centre performante de comanda si control, retele de comunicatie implementate in conformitate cu conditiile de mediu specifice.

Profesionistii in utilitati se bazeaza pe sisteme de comunicare si alarmare in caz de urgenta, fiabile si de inalta calitate, potrivite pentru utilizarea in medii dure sau extrem de specializate.

Sistemele de automatizare pentru cladiri (BMS) contribuie la eficienta energetica a centrelor de utilitati si energie prin econimisirea energiei electrice si prin realizarea diferitelor automatizari.

Avand o experienta de peste 20 de ani acumulata in numereoase lucrari, AVITECH are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice utilitatilor si energiei in domeniile:

Protectie la incendiu:

Securitate:

Automatizari pentru cladiri:

  • Solutii Honeywell pentru administrarea facila a cladirilor, reducerea consumurilor de energie si a costuilor de operare pe intreg spatiul utilitatilor.
  • Iluminat inteligent. Solutii Helvar pentru iluminat sanatos cu reducerea considerabila a consumului de energie electrica.
  • Instalatii electrice.

Infrastructura IT&Comunicatii:

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru utilitat si energie, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport tehnic.

In vederea unei administrari facile si a reducerii costurilor de operare care sunt semnificative, acordam o mare importanta procesului de integrare a sistemelor si instalatiilor cladirilor, in special in domeniile BMS, Protectie la Incendiu, Securitate, Infrastructura IT&C.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte in domeniul cladirilor de birouri precum Institutul de Studii si Proiectari Energetice Bucuresti, Primagaz Romania, Rompetrol.

Pe aceeasi tema

Doriti informatii despre solutiile AVITECH pentru utilitati si energie?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

    Română