Aplicatii

Insitutii de Stat

Sisteme de Securitate, Protectie la Incendiu, Instalatii Electrice si BMS pentru cladirile administrative; Infrastructura IT&Comunicatii; Sisteme Audio-Video pentru conferinte, sedinte si sesiuni de instruire.

Universitati, Scoli

Sisteme de Securitate, Protectie la Incendiu, Instalatii Electrice si BMS pentru toate tipurile de cladiri din campus; Sisteme pentru Parcari; Infrastructura IT&C; Sisteme Audio-Video pentru salile de curs.

Municipalitati

Sisteme de Securitate, Protectie la Incendiu, Instalatii Electrice si BMS pentru cladirile municipalitatii; Sisteme pentru Parcari on- si off-street; Solutii pentru mobilitate urbana; Infrastructura IT&C.

Spitale

Sisteme de Securitate, Protectie la Incendiu, Instalatii Electrice si BMS pentru toate tipurile de cladiri din campus; Sisteme pentru Parcari; Infrastructura IT&C; Sisteme A/V pentru amfiteatre si sali operationale.

Muzee, Atractii

Sisteme de Securitate, Protectie la Incendiu, Instalatii Electrice si BMS pentru cladiri; Control Acces si Ticketing; Sisteme pentru Parcari; Infrastructura IT&C; Sisteme Audio-Video Interactive specifice expozitiilor.

Arene Sportive

Sisteme de Securitate, Protectie la Incendiu, Instalatii Electrice si BMS; Control Acces si Ticketing; Sisteme pentru Parcari; Infrastructura IT&C; Sisteme de Sonorizare, Video, Iluminat; Ceasoficare, Cronometraj.

Hoteluri

Sisteme de Securitate, Protectie la Incendiu, Instalatii Electrice si BMS; Sisteme pentru Parcari; Infrastructura IT&C; Digital Signage; Sisteme Audio-Video pentru Centre si Sali de Conferinta; Iluminat Arhitectural.

Centre Comerciale, Retail

Sisteme de Securitate, Protectie la Incendiu, Instalatii Electrice si BMS pentru cladiri; Sisteme pentru Parcari; Infrastructura IT&C; Digital Signage; Sisteme Audio-Video; Solutii dedicate Customer Experience.

Cladiri de Birouri

Sisteme de Securitate, Protectie la Incendiu, Instalatii Electrice si BMS pentru cladiri; Sisteme pentru Parcari; Infrastructura IT&Comunicatii; Digital Signage; Sisteme Audio-Video; Iluminat Arhitectural.

Banci

Sisteme de Securitate, Protectie la Incendiu, Instalatii Electrice si BMS pentru cladiri; Infrastructura IT&Comunicatii; Digital Signage; Sisteme Audio-Video; Solutii dedicate Customer Experience.

Logistica

Sisteme de Securitate, Protectie la Incendiu, Instalatii Electrice si BMS pentru cladiri; Protectie Perimetrala pentru Infrastructuri Critice; Infrastructura IT&C; Sisteme pentru Dispecerate; Digital Signage.

Transporturi

Sisteme de Securitate, Protectie la Incendiu, Instalatii Electrice si BMS pentru cladiri; Sisteme pentru Parcari; Infrastructura IT&C; Ticketing; Aplicatii software pentru mobilitate; Digital Signage; Sisteme A/V.

Utilitati

Sisteme de Securitate, Protectie la Incendiu, Instalatii Electrice si BMS pentru cladiri; Protectie Perimetrala pentru Infrastructuri Critice; Infrastructura IT&C; Sisteme pentru Dispecerate; Digital Signage.

Cauti o companie care are solutii pentru nevoile tale?

Română