Am obtinut atestatul INSEMEX-GANEx

Slider Image
AVITECH a obtinut atestatul INSEMEX-GANEx, ce atesta capacitatea companiei de a realiza activitati specifice Normativului NEx 01-06/2007 in cadrul implementarilor de sisteme de securitate, de detectie si avertizare la incendiu.

“Acest normativ are drept scop stabilirea cerintelor pentru asigurarea celor mai bune conditii in desfasurarea procesului de munca, apararea vietii, integritatii corporale si sanatatii lucratorilor si a altor participanti la procesul de munca si stabileste prevederile generale pentru activitatile de proiectare, montare, exploatare, intretinere si reparare a instalatiilor tehnice care functioneaza in atmosfere potential explozive generate de gaze, vapori, ceturi si/sau prafuri combustibile”, se precizeaza pe pagina web a Institutului National de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitatea Minera si Protectie Antiexploziva – INSEMEX Petrosani.

Acest normativ se aplica la toate instalatiile tehnice destinate sa fie utilizate in atmosfere potential explozive, in fazele de proiectare, realizare, exploatare si intretinere. Prin obtinerea acestui atestat, AVITECH isi completeaza expertiza in domeniul sigurantei, asigurand clientilor sai certitudinea implementarii unor sisteme de curenti slabi conforme cu cerintele unor atmosfere potential explozive.Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitatea Minera si Protectie Antiexploziva – INSEMEX Petrosani a luat fiinta in anul 1949 sub denumirea de “Statia de Cercetari pentru Securitatea Minera” ca filiala a I.C.E.M.I.N. Bucuresti. In prezent, INSEMEX isi desfasoara activitatea in 4 departamente de cercetare, care cuprind 10 laboratoare specializate. Institutia este singurul organism din Romania care ofera servicii stiintifice de atestare a instalatiilor tehnice care functioneaza in medii Ex, conform NEx 01-06/2007.

Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitatea Minera si Protectie Antiexploziva – INSEMEX Petrosani a luat fiinta in anul 1949 sub denumirea de “Statia de Cercetari pentru Securitatea Minera” ca filiala a I.C.E.M.I.N. Bucuresti. In prezent, INSEMEX isi desfasoara activitatea in 4 departamente de cercetare, care cuprind 10 laboratoare specializate. Institutia este singurul organism din Romania care ofera servicii stiintifice de atestare a instalatiilor tehnice care functioneaza in medii Ex, conform NEx 01-06/2007.

Doresti mai multe informatii despre solutiile de siguranta pentru mediu ex?

Română