AVITECH devine Avaya Platinum Partner

Slider Image
Platinum Partner este cel mai înalt nivel de colaborare care poate fi acordat unui distribuitor al soluţiilor Avaya

AVITECH a obţinut statutul Platinum Partner al companiei americane Avaya, unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de sisteme de comunicaţii pentru afaceri.

Platinum Partner este cel mai înalt nivel de colaborare care poate fi acordat unui distribuitor al soluţiilor Avaya. Dobândirea acestui statut este garanţia profesionalismului şi competenţelor ridicate pe care AVITECH le deţine în prezent în domeniul integrării de sisteme de comunicare digitală de voce, imagini şi date.

În calitate de Platinum Partner, AVITECH beneficiază din partea Avaya de suport total pentru clienţii săi. Indiferent că este vorba despre proiectare, livrare, integrare, upgrade, training, service sau mentenanţă compania noastră este sprijinită să livreze soluţii şi servicii la cele mai înalte standarde.

Pentru mai multe detalii despre Avaya va rugăm să vizitaţi www.avaya.com. Pentru oferte personalizate ne puteţi contacta la adresa info@avitech.ro.

Avaya furnizează soluţii complete pentru comunicaţii unificate, centre de contact, soluţii pentru transmisie date şi videoconferinţă. Companii din întreaga lume beneficiază de soluţiile Avaya care eficientizează capacitatea de colaborarea şi relaţiile cu clienţii.

Doresti mai multe informatii despre solutiile IT&C de la Avaya?

Română