Instalatii curenti slabi pentru hala de productie

Slider Image
AVITECH a integrat instalatii de curenti slabi pentru hala de productie din Sibiu a CML Innovative Technologies. Uzina are o suprafata de aproximativ 10.000 mp si realizeaza echipamente de iluminat pentru industria auto.

AVITECH a asigurat pentru noua unitate de productie servicii de executie si montaj pentru sistemele de supraveghere video, detectie efractie, control acces, detectie si avertizare incendiu, stingere incendiu in camera serverului, voce-date.

Sistemul de control acces si pontaj deserveste atat partea de control acces pietonal si pontaj pentru angajatii companiei, cat si pe cea de control acces auto pentru parcarea cu o suprafata de circa 4.800 mp. Sistemele includ bariere automate pentru autovehicule si turnichete tripod pentru angajati.

Pe partea de siguranta, in hala a fost implementat si un sistem performant de detectie si avertizare la incendiu. Acest sistem a fost integrat cu sistemul de ventilatie naturala si desfumare al cladirii. Camera serverului a fost asigurata cu un sistem de detectie prin aspiratie si stingere incendiu.

Supravegherea video a spatiului interior si exterior al cladirii se realizeaza printr-un sistem CCTV cu circuit inchis, in care sunt incluse peste 70 de camere IP.

Reteaua de voce-date asigura infrastructura de comunicatii atat pentru angajatii companiei, cat si pentru o parte a utilajelor industriale.

CML Innovative Technologies face parte din grupul spaniol Grupo Antolin si este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de sisteme de iluminat interior pentru industria auto. Intre clientii companiei se numara cei mai renumiti producatori din industria automotive.

Doresti mai multe informatii despre instalatiile de curenti slabi?

Română