Partener APTUS in cadrul Conferintei WMS

Slider Image
AVITECH a participat, ca partener APTUS Software, la Conferinta WMS, editia I, eveniment care a avut loc joi, 20 octombrie 2011, la Ramada North Hotel.

Evenimentul a fost o premiera pe piata din Romania si a avut ca obiectiv prezentarea unor aplicatii software si echipamente de ultima generatie din domeniul Warehouse Management System. Printre partenerii APTUS Software s-au numarat si Made4Net si Intermec.

Conferinta s-a bucurat de participarea a peste 100 de profesionisti din domeniul logistic. Acestia au avut oportunitatea de a descoperi o serie de solutii performante, menite sa asigure eficientizarea proceselor care se desfasoara intr-un depozit.

Accentul a fost pus pe avantajele implementarii unui sistem WMS, respectiv: managementul stocului in timp real, optimizarea resurselor umane, reducerea numarului de inventare si a timpului de realizare a acestora, satisfacerea clientilor prin livrari corecte si la timp.

Din partea AVITECH, Ramona Chiper, Security Sales Manager, a prezentat gama de solutii de securitate si siguranta dedicate depozitelor oferita de compania noastra. Dintre acestea amintim sistemele de control acces si pontaj, interfonie, supraveghere video, sistemele de alarmare si securitate perimetrala, sistemele de detectie si stingere incendiu, sistemele de adresare publica, sistemele de automatizari si BMS, dispeceratele de securitate.

De aici puteti descarca prezentarea solutiilor de securitate si siguranta pentru depozite propuse de AVITECH.

APTUS Software imbina pasiunea cu cele mai noi tehnologii pentru a construi solutii software specifice si personalizate, potrivite fiecarui client in parte. Compania a reusit sa-si creeze un bun renume pe piata IT&C din Romania prin solutiile si serviciile de calitate premium pe care le ofera, bazandu-se pe un nivel tehnic ridicat in toate domeniile de expertiza si pe un neobosit pact cu calitatea. APTUS Software propune solutii software inovatoare si accesibile, ce imbunatatesc procesele IT, reduc costurile din companii, cresc eficienta si permit evolutia pozitiva a relatiilor cu partenerii si clientii.

Doresti mai multe informatii despre solutiile pentru depozite?

Română