AVITECH a devenit partenerul Parkeon

Slider Image
Parkeon este prezenta in peste 4000 de orase din 60 de tari de pe intreg mapamondul si ofera solutii inteligente de transport si parcari

In luna mai 2018, AVITECH a devenit partenerul companiei Parkeon, fiind singurul din Romania ce ofera atat echipamente hardware, cat si serviciile Parkeon Analytics SmartCity si Parkeon Whoosh.

Parkeon este prezenta in peste 4000 de orase din 60 de tari de pe intreg mapamondul si ofera solutii inteligente de transport si parcari pentru centrele urbane in continua dezvoltare. Dintre solutiile de parking oferite enumeram: automate de plata, aplicatii mobile de plata,  sisteme de recunoastere automata a numerelor de inmatriculare, sisteme de colectare a taxelor. Acestea se adreseaza in principal autoritatilor locale, spitalelor, universitatilor, hotelurilor, centrelor comerciale, operatorilor de parcari private.

In Romania, compania este prezenta prin AVITECH, un integrator de sisteme ce ofera solutii si servicii pentru amenajarea si dotarea parcarilor on-street si off-street.

Doresti mai multe informatii despre solutiile pentru parcari?

Română