ClickShare CSE-200 – prezentare wireless

Slider Image
Barco ClickShare CSE-200 - sistem de prezentare wireless pentru sali de intalnire mici si medii

Creativitatea reprezinta  unul dintre bunurile principale ale organizației dvs. Cu ajutorul ClickShare, va puteti asigura ca ideile primesc atentia pe care o merita. Acest sistem de prezentare wireless permite utilizatorilor sa distribuie continut de pe laptop sau alt dispozitiv mobil. Fara cabluri, fara setare, fara timpul de asteptare necesar pentru a te alatura sedintei.

CSE-200 ofera experiența ClickShare in cadrul salilor de intalnire mici si mijlocii. Oricine, inclusiv invitatul, se poate conecta cu un singur clic si poate distribui continut imediat, fara a fi nevoie de niciun training. Utilizatorii conecteaza butonul ClickShare in calculator sau Mac si apasa pe buton pentru a distribui continut pe ecranul salii de intalnire.  Cu ajutorul aplicației ClickShare, utilizatorii pot distribui continut de pe telefoane sau tablete.

Modelul CSE-200 ofera caracteristici de securitate imbunatatite, o gama mai mare a optiunilor de conectare – inclusiv suport pentru AirPlay și Google Cast pentru conținut non-HDCP, si management centralizat. Sistemul permite folosirea simultana a ecranului de catre doua persoane, asigura o conectivitate directa la ecranul central si incurajeaza colaborarea. Pentru confortul utilizatorului, caracteristicile de securitate ale modelului CSE-200 pot fi setate la unul din cele trei niveluri predefinite, in funcție de politicile si nevoile companiei. In plus, API-ul dispozitivului faciliteaza cu mult procesul de integrare in reteaua companiei.

ClickShare CSE-200

  • Conexiune wireless catre ecranul central
  • 2 utilizatori pot folosi ecranul in acelasi timp
  • Distribuire de pe laptop, tableta sau smartphone
  • Caracteristici de securitate sporite
  • Oferit cu doua butoane

 

Echipamente

Barco ClickShare CSE-200    Sistem de prezentare wireless pentru sali de intalnire medii si mici

Ultimele noutati

Referinte

Doresti mai multe informatii despre Barco Clickshare CSE-200?

Română