Bebarmatic – management parcari off-street

Slider Image
Bebarmatic este recunoscut ca fiind un promotor al solutiilor de parking si ticketing bazate pe tehnologia codurilor de bare, care ofera utilizatorilor un grad sporit de flexibilitate.

AVITECH a devenit partenerul oficial in Romania al companiei germane Bebarmatic – unul dintre cei mai importanti producatori europeni de sisteme de management al parcarilor si control acces.

In portofoliul producatorului sunt disponibile si solutii bazate pe carduri, tehnologie RFID sau tehnologii multiple. Compania detine numeroase brevete de inventie pentru conceptele si mecanismele dezvoltate.

Sistemele de management al parcarilor pot fi integrate cu diverse alte sisteme pentru a forma solutii complexe: cu sistemul de supraveghere video pentru identificarea placutelor de inmatriculare, cu cel de afisare a informatiilor despre locurile de parcare, cu sistemul de cantarire etc.

Solutiile Bebarmatic sunt ideale pentru hoteluri, spatii comerciale, stadioane, aeroporturi, spitale, universitati, administratii locale.

Cu o istorie de peste 35 de ani, Bebarmatic este unul dintre cei mai importanti furnizori in industria solutiilor de parking si ticketing. Compania detine o gama variata de produse, cum ar fi: sisteme de management al parcarilor, sisteme de control acces, turnicheti, bariere, porti automate, sisteme automate de plata etc.

Echipamente

Bebarmatic    Sistem de parcare off-street

Ultimele noutati

Referinte

Doresti mai multe informatii despre solutiile pentru parcari?

Română