Bolarzi ficsi sau mobili de la Automatic Systems

Slider Image
Automatic Systems, lider in domeniul controlului securizat al intrarilor

Compania belgiana Automatic Systems este lider mondial in automatizarea si controlul securizat al intrarilor, avand 50 de ani de experienta in proiectarea si fabricarea sistemelor de acces auto si pietonal.
Adoptand inca de la infiintare motto-ul “Quality first”, Automatic Systems este recunoscuta in intreaga lume pentru inalta calitate a echipamentelor sale, in termeni de performanta si fiabilitate. In prezent, are instalate peste 200.000 de unitati de control acces auto si pietonal in 150 de tari. AVITECH este partenerul Automatic Systems pentru Romania.

AVITECH prezinta gama completa de bolarzi pentru controlul accesului autovehiculelor.

Echipamente de inalta calitate, fiabile si durabile

FB C50UN_500-600-800

Bolarzii FB C50 sunt dispozitive capabile să oprească un vehicul de 3,5 T la o viteză de 32 km / h (sau 1,5 T la 64 km / h).

Specificatii tehnice:

 • Rezistență la impact 250.000 jouli;
 • Înălțimea obstacolului 500/600/800 mm;
 • Diametru obstacol 275 mm;
 • Adâncimea fundației 300 mm;

Cere oferta

FB C50_500-600-800

Bolarzii FB C50_500-600-800 sunt dispozitive capabile să oprească un vehicul de 3,5 T la o viteză de 32 km / h (sau 1,5 T la 64 km / h).

Specificatii tehnice:

 • Rezistență la impact 250.000 jouli;
 • Înălțimea obstacolului 500/600/800 mm;
 • Diametru obstacol 275 mm;
 • Adâncimea fundației 300 mm;

Cere oferta

FR 600

Bolarzii FR sunt dispozitive detașabile folosite pentru a bloca accesul vehiculului.

Specificatii tehnice:

 • Înălțimea obstacolului 600 mm;
 • Diametru obstacol 275 mm;
 • Adâncimea fundației 300 mm;

Cere oferta

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru sistemele de acces auto poduse de Automatic Systems, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta in alegerea celei mai potrivite solutii, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Mentenanta si Suport tehnic.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de acces auto cu alte sisteme si instalatii ale cladirilorSupraveghere VideoDetectie EfractieProtectie Perimetrala, Sistemele Integrate de Securitate  (PSIM), Detectie Incendiu, BMS, Sisteme pentru parcari.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Control Acces in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera [Universitati, Scoli] Universitatea Politehnică București – Campus,  Universitatea Politehnică București – Precis, [Centre Comerciale, Retail] Altex, Kaufland, Lidl, Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, UBC02 Iulius Town Timisoara, Unirii View, [Industrie] Liberty Galati, Odu Manufacturing Romania, Wenglor Sensoric Romania, [Transporturi] Romatsa, [Utilitati] Enel.

Pe aceeasi tema

Doresti informatii despre bolarzi ficsi sau mobili?

Română