AVITECH a obtinut certificarea Solstice

Slider Image
In luna iunie, AVITECH a obtinut certificarea pentru sistemul Solstice oferit de Mersive, lider in furnizarea solutiilor de colaborare si wireless media streaming, care permite utilizatorilor multipli sa distribuie continut de pe PC-uri, tablete si telefoane mobile pe un display central.

Solstice Pod este  o aplicatie preconfigurata care are nevoie doar de un display si o conexiune la retea pentru a le permite utilizatorilor sa distribuie wireless continut de pe orice dispozitiv pe care il aduc , inclusiv laptop-uri, tablete si telefoane mobile. Astfel discutia/sedinta va incepe mai repede si in cadrul acesteia vor putea contribui mai multi oameni in moduri pe care nu le-au mai experimentat pana acum.

Display-ul poate fi un ecran, proiector sau videowall, iar acesta este conectat printr-un cablu video cu Solstice Pod sau cu un PC cu sistem de operare Windows 7,8,10  pe care ruleaza software-ul Solstice. Pentru a utiliza Solstice este necesar sa instalezi programul pe dispozitivul mobil sau in PC, iar instalarea acestuia nu necesita drepturi de administrator. Dupa instalare, se va afisa o lista cu display-urile la care te poti conecta cu dipozitivul mobil, MacBook Pro sau un Windows PC. Pentru a facilita procesul de selectie, exista posibilitatea de definire a unor tag-uri (locatie, departament).

Solstice se diferentiaza de celelalte produse de pe piata prin posibilitatea de a distribui pe display-ul central un numar nelimitat de materiale.  Acest software le permite utilizatorilor de Mac si Windows oportunitatea de a distribui anumite pagini su aplicatii, iar acest lucru este util atunci cand nu doresti sa distribui intregul continut de pe desktop. Orice utilizator conectat la Solstice poate interveni asupra continutului distrbuit, indiferent daca acesta a fost sau nu cel care l-a creat. In plus, din panoul de control fiecare material poate fi sters sau poate fi afisat in modul full screen.

Beneficii:

  • Compatibil cu Windows 7, 8, 10
  • Instalare fara necesitatea folosirii drepturilor de administrator
  • Distribuirea nelimitata de continut
  • Distribuirea anumitor pagini si aplicatii
  • Aplicatie usor de utilizat (aceasta fiind la fel pe orice dispozitiv)
  • Nivel ridicat de securitate

Domenii de utilizare:

  • Corporate
  • Educatie
  • Institutii guvernamentale

Doresti mai multe informatii despre sistemul Solstice?

Română