Comunicat de presa despre proiectul RO-NET

Slider Image
AVITECH Co SRL nu a apartinut si nu a fost controlata niciodata, direct sau indirect, de domnul Sebastian Ghita.

In urma informatiilor recent aparute in presa privind proiectul RO-NET, informatii in care este mentionata si compania noastra: ,,…Proiectul RO-NET a fost demarat in 2013 de Dan Nica, pe atunci ministru al Comunicatiilor, care in prezent este urmarit penal in dosarul Microsoft II. Reteaua este implementata in prezent, in urma castigarii unei licitatii, de catre un consortiu condus de Telekom Romania, din care a facut parte pana in aprilie 2015 si AVITECH CO, una dintre firmele care ar fi controlate de Sebastian Ghita, si el urmarit penal….’’, dorim sa precizam urmatoarele:

1. Compania AVITECH a facut parte din consortiul castigator, ca subcontractant, dar s-a retras inca din etapele preliminare, fara a fi implicata in vreun fel in derularea si implementarea proiectului, fapt confirmat de notificarile pe care compania noastra le-a trimis in martie 2015 catre Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications.

2. AVITECH CO SRL nu a apartinut niciodata, direct sau indirect, domnului Sebastian Ghita sau altei persoane din anturajul acestuia.

3. AVITECH CO SRL nu a fost controlata niciodata, direct sau indirect, de catre domnul Sebastian Ghita sau de alta persoana din anturajul acestuia.

 

Anton Roescu

Administrator, Coproprietar
AVITECH Co SRL

Română