Control acces mobil de la HID

Slider Image

Dezvoltarea rapida a numeroaselor aplicatii si tehnologii pentru telefoanele mobile a contribuit la transformarea modului in care traim si lucram. In prezent, telefonul mobil a devenit element indispensabil atat pentru realizarea activitatilor profesionale, cat si pentru indeplinirea nevoilor personale, iar numarul utilizatorilor care detin un telefon inteligent este intr-o continua crestere, pana in anul 2022 estimandu-se ca va atinge valoarea de 9,85 milioane, conform statista.

O consecinta importanta a dezvoltarii tehnologiei mobile este migrarea catre aplicatii, astfel ca utilizatorii petrec doar 10% din timp pe web si 90% pe aplicatii. In acest context, pentru a se adapta noilor tendinte, companiile trebuie sa utilizeze solutii care sa ofere confort, siguranta si care sa fructifice potentialul dispozitivelor mobile.

Sisteme flexible pentru orice proiect

HID Mobile Access Control reprezinta o solutie de control acces mobil care are la baza utilizarea dispozitivelor mobile (telefoane, tablete, ceasuri si alte wearables, in functie de preferinta) pentru a deschide usile sau portile. Aceasta poate fi implementata ca o solutie pur mobila sau poate fi integrata intr-un sistem existent de control acces pe baza de carduri.

Accesul se poate realiza fie cu ajutorul functiei TAP&GO care permite apropierea telefonului de cititor, fie prin intermediul TWIST&GO ce presupune utilizarea telefonului de la distante mai mari, prin rasucire. Acelasi dispozitiv poate fi folosit pentru a deschide usile si portile, a te loga in retea, a deschide incuietori electronice si a printa in conditii de securitate. De asemenea, poate fi folosit pentru pontaj, pentru a cumpara o gustare de la aparat sau pentru a accesa statia de incarcare a vehiculelor electrice.

Echipamente de inalta calitate si fiabilitate

Folosind tehnologia  Seos, HID Mobile Acces ofera cel mai inalt nivel de securitate si protectie pentru control acces mobil. Acesta respecta standardele ISO si este folosita de guvernul Statelor Unite si de diferite organizatii pe plan global pentru a cripta date secrete si importante. Solutiile HID Mobile Access doar colecteaza informatiile necesare, insa informatiile de identificare personala sau financiare nu sunt stocate. In plus, platforma iClass SE cu tehnologia Secure Identity Object® (SIO®) ofera securitatea pe mai multe nivele si protectie sporita a cheilor si operatiilor de criptare a datelor.

Cu accent pe durabilitate, cititoarele platformei iCLASS SE includ o gestionare inteligenta a energiei, care reduce consumul de energie cu pana la 59%. Au, de asemenea, certificarea Declaratiei de produs de mediu si certificarea Green Circle, care contribuie la creditele de constructie LEED.

iCLASS SE Express R10
Este conceput penreu a simplifica procesul de selectie oferind o configuratie fixa rentabila care combina compatibilitatea acreditarii cardului fizic Seos cu tehnologiile Bluetooth Low Energy (BLE) si Near-Field-Communication (NFC) pentru a sprijini HID Mobile Access®.

Pret lista 148 EUR + TVA

iCLASS SE® R10
Face parte din platforma iCLASS SE a HID Global pentru controlul accesului interoperabil și adaptabil. Sunt proiectate pentru usi care necesita un cititor de carduri. Accepta o gama larga de tehnologii de acreditare inclusiv carduri si dispozitive mobile.

Pret lista 215 EUR + TVA

iCLASS SE® R15
Face parte din platforma iCLASS SE de la HID pentru controlul accesului. Acopera o gama larga de tehnologii de acreditare si o varietate de factori de forma, inclusiv carduri, fob-uri si dispozitive mobile. Configurabil pentru a accepta HID Mobile Access®.

Pret lista 323 EUR + TVA

iCLASS SE® R40
Este adaptabil, interoperabil cu o gama tot mai mare de tehnologii si factori de forma inclusiv dispozitive mobile. Modelul de date Secure Identity Object® (SIO®) al platformei iCLASS SE ofera un strat suplimentar de criptare pentru o protectie suplimentara a datelor de identitate.

Pret lista 323 EUR + TVA

iCLASS SE® Rk40
Cu o securitate puternica, modelul de date Secure Identity Object® (SIO®) al platformei iCLASS SE ofera un start suplimentar de criptare pentru o protectie suplimentara a datelor de identitate. Utilizează Open Supervised Device Protocol (OSDP) pentru comunicatii sigure.

Pret lista 527 EUR + TVA

MultiCLASS SE® RP10
Conceput pentru aplicatii de usa care necesita un cititor de carduri, multiCLASS SE® RP10 accepta o gama larga de tehnologii de acreditare de 13,56 MHz si frecventa joasa de 125 kHz si o varietate de factori de forma, inclusiv carduri, fob-uri si dispozitive mobile.

Pret lista 253 EUR + TVA

MultiCLASS SE® RP15
Face parte din platforma iCLASS SE a HID pentru controlul accesului interoperabil si adaptabil. Accepta o gama larga de tehnologii de acreditare de 13,56 MHz si frecventa joasa de 125 kHz si o varietate de factori de forma, inclusiv carduri si dispozitive mobile.

Pret lista 360 EUR + TVA

MultiCLASS SE® RP40
Face parte din platforma iCLASS SE a HID pentru controlul accesului. Conceput pentru aplicatii de autentificare multi-factor care necesita montare standard a comutatorului de perete, accepta o gama larga de 13,56 MHz frecventa inalta si 125 kHz frecventa joasa.

Pret lista 360 EUR + TVA

MultiCLASS SE® RPK40 
Face parte din platforma iCLASS SE a HID pentru controlul accesului. Conceput pentru aplicatii de autentificare multi-factor care necesita montare standard a intrerupatorului de perete, accepta o gama larga de 13,56 MHz frecventa inalta si 125 kHz frecventa joasa.

Pret lista 565 EUR + TVA

iCLASS SE® R95
Face parte din platforma iCLASS SE de la HID pentru controlul accesului intreruptibil. Proiectat pentru aplicatii de usa care necesita un cititor de carduri de mici dimensiuni, accepta o gama larga de tehnologii de acreditare si o varietate de factori, inclusiv dispozitivele mobile.

Pret lista 314 EUR + TVA

Servicii complete. Proiecte la cheie

Pentru controlul accesului, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport Tehnic.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de acces cu alte sisteme si instalatii ale cladirilor: Supraveghere Video, Detectie Efractie, Protectie Perimetrala, Sistemele Integrate de Securitate (PSIM), sisteme informatice, Detectie Incendiu, Building Management Systems, Iluminat inteligent.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre solutiile de control acces mobil HID?

Specialistii AVITECH in sisteme de securitate va stau la dispozitie.

    Română