Control acces de la Suprema

Slider Image
Slider Image

Suprema Mobile Access va permite sa utilizati propriul smartphone ca o cheie pentru a deschide usi si a accesa cladiri. Prin utilizarea smartphone-ului ca modalitate de autentificare, gestionarea si utilizarea unui card de acces devin mai usoare, mai rapide si mai sigure.

Solutie mobila fara contact

Nu trebuie sa purtati un card de acces cu dumneavoastra. Pur si simplu apropiati smartphone-ul de un cititor RFID si usa se va deschide.

Functioneaza atunci cand smartphone-ul se afla la o distanta de 10 cm. Cu tehnologia exclusiva Suprema, functioneaza fara lumina ecranului smartphone-ului.

Managementul la distanta si online

Emiterea si revocarea datelor de acces devin mai usoare pe masura ce intregul proces este mutat online. Suprema Mobile Access scurteaza perioada de emitere a cardului, trimitandu-va direct un link de descarcare a aplicatiei prin e-mail. Dupa ce obtineti link-ul, atingeti-l si instalati aplicatia pe telefonul mobil. Utilizarea propriului smartphone ca dispozitiv de acces, reduce riscul de pierdere si cheltuielile de intretinere pe care le necesita achizitionarea sau inlocuirea cardurilor fizice.

Performanta de securitate dovedita

Cu solutiile de securitate Suprema, intregul proces este protejat de sistemul certificat ISO 27001. Este mai putin probabil ca utilizatorii sa predea smartphone-ul altor persoane, astfel incat aceasta impiedica persoanele neautorizate sa intre in proprietatea dvs.

Terminale de control acces mobil de la  Suprema pornind de la 127 Eur + TVA

Performanta ridicata cu doua tehnologii

Suprema Mobile Access accepta atat NFC, cat si BLE pentru compatibilitate deplina cu difeite tipuri de smartphone-uri. Aceste doua tehnologii sunt permise in fundal si in prim plan pentru a comunica fara probleme cu un cititor RFID. Cu tehnologia imbunatatita a Suprema, Suprema Mobile Access previne deschiderile neintentionate controland distanta de comunicare BLE, permitand autentificarea in mai putin de o secunda.

Cel mai simplu mod de a incepe aceesul mobil, patch-ul Airfob

Pentru a porni Suprema Mobile Access fara a inlocui cititoarele de carduri, pur si simplu atasati Suprema Airfob Patch la cititoarele de carduri existente. Patch-ul permite comunicarea intre cititoarele de carduri RF si cardurile de acces mobil perin conversia semnalului Bluetooth in semnalul cardului RF. Dispozitivul inovator patch-on se incarca prin colectarea de energie din semnalele campului RF.

Servicii complete. Proiecte la cheie

Pentru controlul accesului, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport Tehnic.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de acces cu alte sisteme si instalatii ale cladirilor: Supraveghere Video, Detectie Efractie, Protectie Perimetrala, Sistemele Integrate de Securitate (PSIM), sisteme informatice, Detectie Incendiu, Building Management Systems, Iluminat inteligent.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre solutiile de control acces de la Suprema?

Specialistii AVITECH in sisteme de securitate va stau la dispozitie.

    Română