Crestron Mercury – solutie pentru huddle room

Slider Image
Crestron Mercury este singura solutie pentru o sala de intalniri care suporta orice serviciu de videconferinta.

Prin imbinarea instrumentelor de conferinta si colaborare necesare intr-o consola usor de utilizat, Crestron Mercury ofera oamenilor posibilitatea de a lucra impreuna indiferent de locatia sau serviciul de conferinta.

Cu un cost adaptat bugetului unei huddle room sau unei sali mici de intalnire, Crestron Mercury este usor de instalat, de utilizat si de gestionat in fiecare spatiu dintr-o organizatie, indiferent de marimea acesteia.

Caracteristici:

  • Air Media incorporat pentru prezentare wireless
  • Afisarea pe ecran a disponibilitatii salii si a detaliilor intalnirii
  • Senzor pentru economisirea energiei si colectarea datelor referitoare la folosirea salii
  • Suporta orice serviciu de videoconferinta
  • Calitate audio excelenta a microfonului si difuzorului

Crestron Mercury este perfecta pentru orice spatiu si ofera tehnologia si conectivitatea de care ai nevoie intr-o consola pentru masa. Absenta unor componente suplimentare si a cablarii se reflecta in timpul redus de instalare per sala.

Gateway-ul Crestron Air Media incorporat ofera o prezentare wireless sigura pe ecranul din sala de pe laptop, smartphone, tableta sau se poate conecta direct prin HDMI. Datorita difuzoarelor si microfoanelor profesionale din interiorul consolei Crestron Mercury, te poti bucura de convorbiri telefonice clare.  Se poate folosi Bluetooth-ul audio pentru conectarea cu telefoanele mobile sau cu telefonul de conferinta SIP integrat pentru a initia apeluri.

Se poate utiliza orice soft de telefon, videoconferinta sau serviciu de tip UC precum Skype Business, Cisco WebEx, GotoMeeting sau Slack pentru a colabora din fata laptopului prin simpla conectare la Crestron Mercury. In plus, consola poate fi configurata pentru a rula Skype Business sau Zoom UX fara a fi nevoie de un laptop.

Consolele sunt usor de gestionat. Un senzor incorporat contribuie la economisirea energiei si colectarea datelor referitoare la folosirea salii.

De asemenea, Crestron Mercury se conecteaza direct cu Microsoft Exchange Server sau cu software-ul Crestron Fusion pentru a facilita procesul de programare.

Doresti mai multe informatii despre Crestron Mercury?

Română