Date financiare AVITECH, semestrul 1, 2018

Slider Image
Datele financiare ale companiei noastre pentru prima jumatate a anului curent sunt disponibile si le impartasim cu toti cei care ne-au ajutat si ne vor ajuta sa crestem in continuare, parteneri, clienti si angajatii nostri.

In primul semestru al anului  2018, AVITECH a avut o cifra de afaceri de peste 20.000.000 RON, inregistrand o foarte usoara crestere comparativ cu perioada similara din anul trecut.

Pe parcursul primei jumatati a acestui an am finalizat cu succes proiecte pentru Openville Timisoara (cel mai mare proiect cu destinaţie mixtă din vestul României),Riviera OfficeWenglor Sensoric,  ODU Romania Manufacturing (membra a grupului german ODU, unul dintre cei mai importanti furnizori pe plan international de sisteme de conectare), Clinica Medisprof din Cluj-Napoca, Complexul Logistic WDP Roman si pentru alte companii din retail, logistica si real estate.

Tot in aceasta perioada, compania noastra a fost contractata pentru realizarea instalatiilor electrice de curenti slabi in proiectele Unirii View, Expo Business Park si Openville Timisoara – cladirea UBC03,  lucrari care se afla inca in derulare si la care specialistii nostri lucreaza cu responsabilitate, pasiune si profesionalism.

In plus, pe parcursul primei jumatati a anului am devenit partenerul oficial al companiei Parkeon(lider global in furnizarea solutilor de parking si ticketing), fiind singurul din Romania ce ofera atat echipamente hardware – parcometre, cat si serviciile Parkeon Analytics SmartCity si Parkeon Whoosh.

Compania noastra a obtinut certificarea pentru sistemul Solstice oferit de Mersive, lider in furnizarea solutiilor de colaborare si wireless media streaming, care permite utilizatorilor multipli sa distribuie continut de pe PC-uri, tablete si telefoane mobile pe un display central. Solutiile pot fi folosite in institutiile de invatamant, in corporatii,  dar si in cadrul institutiilor guvernamentale.

Prin urmare,  proiectele implementate cu succes, lucrarile care se afla in derulare si parteneriatele dezvoltate sunt rezultatele pe care le-am obtinut datorita experientei, seriozitatii si profesionalismului echipei noastre, toate acestea contribuind la consoliderea pozitiei de integrator profesionist de sisteme in domeniile Securitate, Protectie la Incendiu, Automatizari, Instalatii Electrice, Audio-Video, Infrastructura IT & Comunicatii, Sisteme Inteligente de Transport.

Doresti mai multe informatii despre solutiile si serviciile pe care le oferim?

Română