Sisteme de digital signage in aeroporturi

Slider Image
Sistemul de digital signage este cunoscut pentru reducerea timpului de asteptare perceput cu 35%, iar instalarea unui astfel de sistem in zona de asteptare a aeroportului devine o necesitate.

Afisarea stirilor, a videoclipurilor si a datelor despre vreme intr-un airport poate informa pasagerii in timp ce asteapta imbarcarea sau distragerea in cazul in care exista intarzieri.

Plimbarea prin aeroport poate fi confuza, frustranta si stresanta. Sistemul de digital signage poate ghida facil vizitatorii care se straduiesc sa gaseasca  poarta de imbarcare sau o cafenea. Nu numai ca acest lucru este util pentru a ajuta pasagerii sa ajunga la destinatie in timp util, dar este, de asemenea, valoros pentru personalul aeroportului si operațiunile generale. Wayfinding signage ramane o prioritate in gestionarea fluxului de persoane din aeroport. Oferirea unor chioscuri interactive cu o harta detaliata le va permite vizitatorilor sa ajunga la destinatie mai eficient  in timp ce angajatii isi pot continua treaba fara a fi intrebati. Un exemplu interesant este cel al Brisbane Aiport Corporation . In cadrul acestui aeroport s-a instalat un chiosc interactiv – Taxi Fare Calculator. Chioscul ofera o platforma pentru a afla durata si costul cursei.

De asemenea, securitatea este o prioritate primara pentru autoritatile aeroportuare. Sistemul de digital signage poate functiona ca un sistem de alertare in caz de urgenta pentru a anunta persoanele cu privire la existenta unei situatii periculoase. Prin intermediul unui sistem controlat central, mesajele critice sunt lansate pe toate ecranele digitale, imbunatatind abilitatea de a raspunde la orice situatie si de a comunica cu clientii in consecinta.

Cresterea comunicarii vizuale in cadrul unui aeroport poate avea un impact pozitiv asupra operatiunilor si a fluxului de pasageri. Comunicatiile digitale care sporesc nivelul de vizibilitate al aeroportului in termeni de servicii disponibile nu pot fi decat un mare avantaj competitiv. Cunoscand acest lucru, aeroporturile ar trebui sa instaleze un sistem de digital signage de-a lungul terminalelor pentru a gestiona asteptarile pasagerilor si a imbunatati experienta vizitatorilor.

De asemenea, aeroportul ofera oportunitatea publicitatii. Cu un numar mare de pasageri si emotii intensificate, 42% dintre pasageri sunt mai predispusi sa cumpere. In plus, mareste venitul restaurantelor, barurilor prin afisarea diverselor oferte promotionale.

Doresti mai multe informatii despre sistemele digital signage?

Română