Echipamente Axis cu 5 ani garantie

Slider Image
Axis Communications

Axis a contribuit la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, creand solutii inovatoare care ajuta la imbunatatirea sigurantei si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete, fiind lider al industriei de echipamente video si de retea. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si regiuni si coopereaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Axis a fost fondata in 1984 si este o companie cu sediul in Suedia, listata pe NASDAQ Stockholm sub numele AXIS.

Avantajele camerelor Axis

Axis Communications anunta ca perioada de garantie a produselor pe care acestia le comercializeaza va fi de 5 ani, fara a necesita costuri suplimentare. Prelungirea perioadei de garantie este rezultatul angajamentului companiei de a oferi in continuare produse de calitate superioara si rentabile.

De la data achizitionarii produselor, Axis ofera servicii de garantie hardware care acopera diferite tipuri de defecte ale echipamentelor pentru o perioada lunga de 3 ani. Acum, clientii se pot bucura de avantajul aceluiasi serviciu, dar pe o perioada de 5 ani de servicii gratuite. Aceasta noua regula se aplica tuturor echipamentelor Axis achizitionate dupa data de 1 aprilie 2020.

Caracteristicile noii politici de garantie:

  • 5 ani garantie;
  • Detinerea in proprietate fara probleme;
  • Controleaza mai bine costul total al utilizarii;
  • Suport sporit pentru gestionarea procesului de retur al echipamentelor (RMA);
  • Cel mai inalt nivel de calitate si suport conform standardelor Axis.

Aceasta garantie de 5 ani este valabila pentru aproape toata gama de produse Axis Communications. Garantia este gratuita si nu necesita costuri suplimentare.

Pe aceeasi tema

Doresti informatii despre garantiile Axis ?

Română