Evoko Room Manager – solutia rezervare sali

Slider Image
Evoko Room Manager este un sistem deosebit de simplu, dar foarte eficient si fiabil, ce poate fi instalat pe perete, in exteriorul salii de intalniri.

AVITECH prezinta Evoko Room Manager, o solutie inedita propusa de producatorul suedez Evoko Unlimited AB pentru gestionarea eficienta a rezervarii salilor de intalniri din cadrul hotelurilor si companiilor.

Display-ul touch screen afiseaza un meniu clar structurat care permite urmarirea facila a statusului rezervarilor si ofera posibilitatea utilizatorului de a face rezervari si actualizari ale informatiilor pe loc. Unul din avantajele principale ale sistemului este faptul ca nu necesita un software aditional, fiind direct conectat la Exchange Server-ul companiei.

Printre beneficiile sistemului se mai numara: integrarea perfecta cu Microsoft Outlook, posibilitatea efectuarii de rezervari de la distanta, online, precum si raportarea eventualelor defectiuni din sala de intalnire prin simpla apasare a unor icon-uri reprezentative.

Mai mult, daca ati uitat sa rezervati o sala, carcasa din aluminiu va permite sa identificati dintr-o privire salile disponibile: pentru cele ocupate este iluminata discret in rosu, iar pentru cele libere in verde.

Evoko Unlimited AB este o subsidiara a Smart Media Solutions AB din Suedia. Compania este apreciata pentru spiritul sau inovator, iar solutia Evoko Room Manager se bucura de evaluari pozitive din parte specialistilor in domeniul audio-video.

Equipments

Evoko Room Manager    Sistem de rezervare a salilor de intalniri

Latest news

References

Doresti mai multe informatii despre Evoko Room Manager ?

English