Global Advisory An extra-brilliant WordPress theme for businesses Be Our Partner A new generation business theme Beyond Consulting Work With Us Productive Mining Network We disrupt trillions Work With Us
Schedules maintenance or emergency
services, we'll get the job done correctly,
efficiently, and on-time.
We can promptly provide creative solutions
to solving any kind of your financial
& business issues.
With the strong contacts with experts &
professionals in the field, our services
are the best.

COVERED IN THESE AREAS

Services We Provide

Solutions to All Issues.
 • Promotional Codes
 • Regular Updates
 • Precise Forecast
Consultanta
Proiectare
Instalare

Strategy Development

strategy development

Boosting Your Business.

Your company is in the middle of a sales drive and you need a little extra kick. Maybe your bottom line hasn’t been as cushy as in the past months or you have recently hired a few new sales staffs with stronger goals. Regardless of the reason, it is always a good time to boost sales.

Financial Marketing Advice.

Boundless capabilities, limitless chances.
100 +
More than 100 companies use our services
350 +
More than 350 projects were completed
56
56 branches in Europe and America

Happy Clients

What Clients Say

,,Colaborarea cu AVITECH a fost si este o colaborare bazata pe intelegerea contextului si oferirea de solutii potrivite nevoilor companiilor Veolia din Romania, promptitudine si profesionalism, cu un inalt nivel de cunostinte tehnice. Ma bazez in continuare pe aceasta colaborare pentru realizarea proiectelor complexe pe care le anticipam in viitor.”

 

Catalin Ivanov-Jucan
Catalin Ivanov-Jucan

“Foarte putine firme reusesc sa treaca bariera de 20 ani de existenta in economia romaneasca. AVITECH a reusit si este astazi un business stabil care ofera clientilor sai expertiza dovedita in proiecte complexe si de succes. Concilium Consulting este onorat sa faca parte si sa ajute AVITECH in drumul de dezvoltare pe care este inscris”

Vlad Nastase
Vlad Nastase

,,Colaborez cu Emanuel de 5 ani, iar pe parcursul acestei perioade de timp mi-a demonstrat ca este un profesionist si este capabil sa gestioneze orice proiect de protectie la incendiu.”

Gerald Koller
Gerald Koller

,,Cu un partener de încredere, profesionist și întotdeauna orientat spre găsirea celei mai bune soluții ca AVITECH, avem siguranța că, la fiecare proiect derulat împreună, suntem mai aproape de dezideratul nostru principal – excelența în construcții”

Catalin Visan
Catalin Visan

,,AVITECH a venit intotdeauna cu solutii complete si rapide astfel incat am reusit in cel mai scurt timp sa stabilim un parteneriat solid pentru implementarea proiectelor noastre’’

Stere Iancus
Stere Iancus

,,AVITECH are un potențial competitiv deosebit prin abordarea tuturor segmentelor de piață: civil, industrial, infrastructură critică. Schrack Seconet dispune de o gamă importantă de echipamente pentru mediile speciale, astfel că în acest parteneriat putem aborda împreună proiecte de o mare complexitate ce necesită un grad înalt de siguranță în funcționare și imunitate ridicată la alarmele false ce pot fi generate de diferiți factori perturbatori specifici.”

Alexandru Mateiciuc
Alexandru Mateiciuc

,,AVITECH contributed its commercial and integration capabilities and has developed the Flowbird solutions catalogue to a customer oriented market solution.”

Steven De Croock
Steven De Croock

,,Colaborarea cu AVITECH poate fi descrisa ca un parteneriat solid, bazat pe incredere si pe convingerea ca impreuna putem implementa cele mai complexe proiecte.’’

Aristotel Agapie
Aristotel Agapie

Make a Request Now.

We'll inspire and assist you.

  For your business

  Latest News

  United States

  148 Commercity Isola Road, M1 R43 NY, USA

  United Kingdom

  148 Commercity Isola Road, M1 R43 NY, USA

  Sales Office

  148 Commercity Isola Road, M1 R43 NY, USA

  London Office

  148 Commercity Isola Road, M1 R43 NY, USA
  Română