Integrator de solutii audio-video pentru U.P.B.

Slider Image
AVITECH a finalizat cu succes integrarea de solutii audio-video in cadrul Centrului de Conferinte al Bibliotecii Centrale a Universitatii Politehnica Bucuresti.

Biblioteca Centrala este situata intr-o cladire noua de circa 17.600 metri patrati, construita in campusul Universitatii. Institutia este structurata pe trei zone, dispuse pe cele 4 etaje ale cladirii: biblioteca propriu-zisa, centrul de conferinte, tipografia. AVITECH a integrat sisteme audio-video in peste 20 de sali, de diferite dimensiuni, din cadrul Centrului de Conferinte al Bibliotecii: sali multifunctionale, sali de conferinta, sali de intalniri, sali de training, „spatii deschise” multimedia.

Intre sistemele integrate in cadrul salilor Centrului de Conferinte se numara: sisteme de videoconferinta, sisteme de discutii, sisteme de comanda si control, sisteme de traducere simultana, sisteme de sonorizare, sisteme de afisare, sisteme interactive de prezentare, sisteme de management al rezervarii salilor

Una dintre cele mai complexe sali din punct de vedere al sistemelor audio-video integrate este Sala de Consiliu. Aceasta beneficiaza de un sistem de videoconferinta full HD, care reda imaginile pe patru displayuri. In aceasta sala au fost integrate si un sistem de discutii wireless de ultima generatie, un sistem de sonorizare performant. Toate sistemele sunt controlate dintr-un touch panel cu o interfata usor de utilizat.

Centrul beneficiaza de trei sali de conferinta cu o capacitate de peste 100 participanti. Cea mai complexa dintre ele este dotata cu sistem de videoconferinta Full HD, sisteme de afisare cu displayuri tip LED, sistem de sonorizare, precum si un sistem de traducere simultana.

Cele saptesprezece sali de seminar si training dispun fie de sisteme de prezentare interactiva cu sistem audio integrat, fie de sisteme de videoproiectie.

Rezervarile pentru salile de conferinta se realizeaza utilizand displayurile LCD cu touch incorporate in perete, la intrarea in sali, centralizate pe fiecare etaj. Solutia oferita de AVITECH a inclus si configurarea unei retele de internet wireless la nivelul celor patru etaje ale cladirii.

Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB) este cea mai veche si prestigioasa scoala de ingineri din Romania. Traditiile ei sunt legate de infiintarea, in anul 1818, de catre Gheorghe Lazar, a primei Scoli tehnice superioare cu predare in limba romana. UPB asigura realizarea unui invatamant de performanta, dezvoltat si perfectionat printr-o complexa activitate de cercetare. In prezent, Universitatea are 15 facultati. UPB este preocupata de intarirea participarii la schimbul international de valori, iar ca urmare a prestigiului de care se bucura, actualmente exista programe de colaborare cu peste 150 de universitati din 27 de tari din Europa, America, Asia si Africa.

Doresc sa primesc mai multe detalii despre solutiile educationale oferite de AVITECH

Echipamente

Sisteme de videoconferinta

Sisteme de discutii

Sistem de comanda si control

Sisteme de traducere simultana

Sisteme de sonorizare

Sisteme de afisare

Sisteme interactive de prezentare

Sisteme de management al rezervarii salilor

Ultimele noutati

Referinte

Doresti mai multe informatii despre solutiile audio-video?

Română