Masurare temperatura si avertizare in caz de febra

Slider Image
Slider Image
Solutia IR de masurare a temperaturii si de avertizare in caz de febra este extrem de eficienta, deoarece scanarea mai multor persoane se realizeaza in acelasi timp, fara a fi nevoie de oprire, iar acuratetea este de ≤ ± 0.3℃.

Masurarea temperaturii se realizeaza de la cel mult 8 metri si nu impune riscul infectarii, fiindca evita contactul uman apropiat. Datorita algoritmului, solutia ofera detectia rapida si exacta a temperaturii, fara a genera alarme false sau fara a genera un avertisment atunci cand o persoana are o temperatura mai mare decat cea normala. Algoritmul AI de detectie a fetei, care functioneaza corect si atunci cand persoana poarta masca sau ochelari, poate masura precis temperatura fruntii fara a interfera cu alte obiecte cu temperature ridicate.

Avertizarea automata, capturarea de poze si stocarea acestora in timp ce se realizeaza detectarea persoanelor cu febra reduce substantial volumul de munca al operatorului.

Avand in vedere faptul ca este un echipament de masurare a temperaturii si de avertizare in caz de febra, care nu implica un contact uman, aceasta solutie poate fi folosita in: aeroporturi, gari, statii de metrou, spitale, banci, fabrici mari, cladiri de birouri, scoli, supermarket-uri, alte spatii tranzitate de multe persoane.

Solutia de masurare a temperaturii si avertizare in caz de febra se foloseste, in special, in spatiile publice aglomerate pentru a identifica persoanele care au febra si contribuie la prevenirea sau limitarea raspandirii bolii COVID-19. Aceasta combina algoritmul de masurare a temperaturii umane cu recunoasterea faciala inteligenta AI pentru a reprezenta o solutie exacta si usor de folosit.

Echipamentul are diverse functii utile. Tracking-ul multi-target asigura faptul ca nicio tinuta nu este ratata, toti oamenii care se afla in zona de actiune vor fi scanati. De asemenea, cand sunt detectate persoane cu febra, se genereaza automat un avertisment, se urmareste acea persoana si se realizeaza o poza, care va fi stocata.

Caracteristici:

  • Acuratete de ≤ ± 0.3  (temperature ambientala intre 16 si 32 ℃)
  • Rezolutie camera de 2 milioane de pixeli
  • Gama de temperaturi de la -10℃ la 50℃
  • Temperatura de functionare – 10 ~ 50 ℃
  • Recunoastere faciala
  • Previzualizare in timp real
  • Monitorizarea temperaturilor in timp real in orice punct al zonei de acoperire
  • Detectare automata a temperaturilor detectate
  • Avertizare automata
  • Inregistrare video

Solutia IR de masurare a temperaturii si de avertizare in caz de febra este folosita cu succes in locurile publice aglomerate din Wuhan si alte zone din China, este instalata in banci, statii de metrou, statii de tren, corporatii.

O alta solutie de masurare a temperaturii este camera termala de scanare a febrei. Aceasta reptezinta un instrument rapid de detectare a temperaturii, care poate fi folosit pentru a detecta temperatura corpului de la o distanta de siguranta, cu o acuratete de ±0.5℃. Este o camera termala economica si practica, care poate fi folosita la intrarile si iesirile din locurile publice, devenind un instrument ideal pentru prevenirea unei epidemii si protejarea sanatatii publice.

Echipamente

Dahua DH-TPC-BF5421-T – Sistem de masurare a temperaturii si de alertare in caz de febra, pe stativ

Guide IR 236 – Sistem de masurare a temperaturii si de alertare in caz de febra, pe stativ

Guide IR 236 cart mobil – Sistem de masurare a temperaturii si de alertare in caz de febra, cu stand mobil si display pentru informare publica

Ultimele noutati

Referinte

Doresti mai multe informatii despre masurarea automata a temperaturii?

Română