Mentenanta pentru sisteme de stingere

Slider Image
Beneficiarul sistemelor de stingere incendiu trebuie sa acorda o deosebita importanta serviciilor de mentenanta, deorece izbucnirea unui incendiu poate genera pierderea unor vieti omenesti, dar poate avea consecinte negative si asupra planului financiar.

Mentenanta sistemelor de stingere a incendiului reprezinta un ansamblu de activitati tehnice menite sa asigure functionarea normala a echipamentelor componente. Aceasta trebuie realizata zilnic si lunar de catre beneficiar, iar intretinerea anuala a sistemelor de stingere incendiu (stingere cu gaze, stingere cu apa, stingere cu ceata de apa, stingere cu spuma, stingere cu aerosoli) se efectueaza de catre o companie specializata in furnizarea serviciilor de mentenanta si suport tehnic.

Beneficiarul sistemelor de stingere incendiu trebuie sa acorda o deosebita importanta serviciilor de mentenanta, deorece izbucnirea unui incendiu poate genera pierderea unor vieti omenesti, dar poate avea consecinte negative si asupra planului financiar. De asemenea, un astfel de eveniment poate conduce la oprirea temporara a activitatii sau chiar la falimentul companiei.

De ce este necesara mentenanta sistemelor de stingere incendiu?

 • Previne intreruperea proceselor organizationale
 • Protejeaza angajatii, bunurile, datele
 • Prelungeste durata de viata a echipamentelor de stingere incendiu
 • Reduce costurile de operare si functionare

Care sunt beneficiile unui contract de mentenanta pentru sistemele de stingere incendiu?

 • Revizii realizate periodic conform recomandarilor producatorilor si normelor legale.
 • Interventii in cel mai scurt timp cu scopul de a remedia defectiunile ce pot aparea la unele echipamente si repunerea imediata in functiune a sistemelor.
 • Serviciu de permanenta prin care inginerii si tehnicienii nostri pot oferi suport tehnic in regim 24/7/365.
 • Monitorizarea de la distanta a sistemelor critice pentru a depista in timp real mesajele de avertizare sau erorile de functionare si pentru a asigura un raspuns prompt din partea echipei noastre tehnice.

De ce AVITECH?

Compania detine autorizatia IGSU pentru mentenanta sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor (autorizatie seria A, nr. 3013 / 20.12.2012) si atestatul GANEX pentru intretinerea echipamentelor din medii explozive (GANEx.Q.2015(19)12.2304).
AVITECH are o experienta de peste 10 ani de experienta dobandita in urma numeroaselor proiecte de succes in care a oferit servicii de mentenanta pentru sisteme de securitate, protectie la incendiu, automatizari, instalatii electrice, audio-vido, IT&C, parcari.
Echipa tehnica ofera suport premium 24/7/365 pentru functionarea optima a sistemelor instalate sau preluate in mentenanta . In cadrul diviziei exista un Dispecerat localizat in sediul central din Voluntari,  un Centru Service echipamente electronice in Bucuresti si echipe mobile de interventie in 13 orase: Bucuresti-Ilfov, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures si Timisoara.
 • Compania detine autorizatia IGSU pentru mentenanta sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor (autorizatie seria A, nr. 3013 / 20.12.2012) si atestatul GANEX pentru intretinerea echipamentelor din medii explozive (GANEx.Q.2015(19)12.2304)
 • AVITECH are o experienta de peste 10 ani de experienta dobandita in urma numeroaselor proiecte de succes in care a oferit servicii de mentenanta pentru sisteme de securitate, protectie la incendiu, automatizari, instalatii electrice, audio-vido, IT&C, parcari.
 • Echipa tehnica ofera suport premium 24/7/365 pentru functionarea optima a sistemelor instalate sau preluate in mentenanta . In cadrul diviziei exista un Dispecerat localizat in sediul central din Voluntari,  un Centru Service echipamente electronice in Bucuresti si echipe mobile de interventie in 13 orase: Bucuresti-Ilfov, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures si Timisoara.

Doresti mai multe informatii despre mentenanta sistemelor de stingere?

Română