Solutia de colaborare-Microsoft Surface Hub

Slider Image
Noul sistem este ideal pentru managerii care doresc sa comunice eficient cu angajatii si colaboratorii din intimitatea propriului birou sau chiar de acasa.

Proiectat pentru lucrul in echipa, Microsoft Surface Hub se potriveste perfect in spatiul de munca modern. Atat in varianta de 84” cat si in cea de 55”, Microsoft Surface Hub are un design responsive, functionalitati tactile avansate, Windows 10 si Microsoft Office, incluzand Skype for Business si PowerPoint.

Microsoft Surface Hub reimagineaza experienta unei intalniri astfel incat sa beneficiezi de contributia fiecarui participant. Poti programa intalniri prin intermediul Skype for Business sau poti organiza o intalnire ad hoc cu participanti ce se pot conecta de la distanta.

Microsft Surface Hub iti ofera posibilitatea de a distribui continutul ca notita sau imagine pentru ca acestea sa poata fi disponibile si dupa terminarea intalnirii. Cerneala folosita este atat de fluida si responsive incat creeaza impresia folosirii unui pix pe hartie. In plus, doua persoane pot scrie in acelasi timp. Microsoft Surface Hub reprezinta o solutie integrata ce contine un ecran de 84, 2 camere HD incorporate cu unghi amplu si senzori. Suplimentar, acesta are o tastatura wireless si un pix.

Doresti mai multe informatii despre Microsoft Surface Hub?

Română