Noua editie ”Audio-Video si Videoconferinta”

Slider Image
AVITECH anunta lansarea celei de-a saptea editii a catalogului ''Audio-Video si Videoconferinta'', devenit deja o traditie pentru compania noastra.

Noua editie prezinta in detaliu cele mai noi si performate sisteme de videoconferinta, echipamente care se pot transforma in aliati de incredere ai politicilor prudente de cheltuieli, practicate de majoritatea companiilor in vremuri de criza. Mai mult, sunt nelipsite solutiile de amenajare a unor moderne sali de conferinta, amfiteatre, sali de sedinta, dispecerate si centre de monitorizare si control. Pe langa obisnuitele informatii despre echipamente de top din domeniile audio-video si videoconferinta, catalogul va prezinta, in premiera, si un capitol de lumini profesionale.

Prezentarea tuturor echipamentelor si solutiilor este realizata intr-o maniera accesibila, care permite parcurgerea usoara a informatiilor.

Prin divizia Audio-Video, AVITECH s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, videowall, pro audio si lumini. Compania realizeaza proiecte complexe de videoconferinta, telemedicina, e-learning, retele info-publicitare, sonorizari, iluminat profesional. Solutiile diviziei cuprind echipamente profesionale atent selectionate de la cei mai importanti producatori din lume. Dintre aceste echipamente amintim: sisteme de videoconferinta, videoproiectoare, monitoare LCD si cu plasma, videowall, table interactive, sisteme interactive digital signage, sisteme de sonorizare, sisteme de conferinte, sisteme traducere simultana, lumini profesionale, sisteme de control si automatizare.

Pentru informatii suplimentare si demonstratii va rugam sa ne contactati si sa ne vizitati la showroom-ul nostru din Bd. Pipera, 1B Cubic Center, etajul 7, 077190 – Voluntari.

Doresti mai multe informatii despre solutiile audio-video?

Română