O noua generatie de camere video

Slider Image
AVITECH va introduce, in a doua jumatate a anului 2009, gama A1 de camere pentru supraveghere video de la Samsung, care integreaza tehnologia A1 DSP.

Aceasta tehnologie a fost conceputa pentru a capta imagini cu obiecte dintr-un mediu cu luminozitate foarte scazuta, generand astfel cresterea performantelor sistemelor de supraveghere video (CCTV).

Prin tehnologia A1 DSP se obtine si o rezolutie inalta a imaginilor, cresterea ratei de contrast si corectarea imaginilor. Camerele video din seria Samsung A1 garanteaza eficienta crescuta pentru toate aplicatiile profesionale de supraveghere video, ele fiind disponibile in variante precum Box – fixa si cu zoom; Dome – fixa, antivandal, varifocal si smart. Alte functii speciale ale gamei: analiza inteligenta a continutului video, controlul camerelor prin cablu coaxial, stabilizator digital pentru imagini.

Samsung Electronics, una dintre cele mai renumite corporatii mondiale din industria sistemelor de securitate, dezvolta si promoveaza tehnologii de ultima generatie, oferind echipamente moderne de supraveghere video si monitorizare. Linia de produse cuprinde camere video, inregistratoare video digitale (DVR), sisteme de control video, sisteme de securitate video IP, monitorizare video profesionala.

AVITECH Systems este divizia specializata in furnizarea de solutii profesionale in domeniul sistemelor de securitate, instalatiilor electrice – curenti slabi si medii, automatizarilor si BMS. Divizia include un departament specializat care asigura proiectarea, instalarea si configurarea oricarui sistem, indiferent de complexitatea sau dimensiunea sa. AVITECH Systems promoveaza tehnologii de top provenite din tari cu traditie in domeniu precum Israel, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Japonia.

Doresti mai multe informatii despre camerele video de la Samsung?

Română