O singura tabla interactiva, doi utilizatori

Slider Image
AVITECH anunta lansarea in curand a unei noi serii de table interactive, SBD600, cu tehnologie Dual Touch. Aceasta tehnologie inovatoare permite utilizarea suprafetei de lucru de catre doua persoane simultan.

Sistemul de dubla-utilizare este datorat programului SMART Notebook, unul din cele mai apreciate programe dedicate invatamantului interactiv. Sistemul initial este setat pentru un singur utilizator, dar printr-o simpla selectie in programul SMART Notebook, suprafata de lucru este impartita in doua, creand astfel un spatiu de lucru individual pentru fiecare utilizator, unde acestia pot crea, colabora sau rezolva probleme.

Astfel, studentii si profesorii pot interactiona mai eficient, deoarece au posibilitatea de a folosi simultan suprafata de lucru, utilizand creionul electronic sau simpla atingere cu degetul.

Seria de table interactive SMART Board SBD600 si tehnologia Dual Touch vor fi disponibile si in Romania incepand din toamna acestui an, prin AVITECH.

Compania canadiana SMART Technologies este producatorul numarul 1 mondial de table si sisteme interactive pentru mediul educational si pentru salile de intalniri. Pozitia de lider este sustinuta atat de tehnologia folosita, cat si de cifrele de afaceri realizate. Infiintata in anul 1987, compania si-a inceput activitatea ca distribuitor pe piata din Canada al proiectoarelor unei firme americane. In 1991 firma a introdus pe piata primele table interactive SMART Board. AVITECH este distribuitor autorizat pentru Romania al tablelor interactive SMART Board. Tablele interactive SMART Board sunt destinate atat sistemului educational, cat si mediului de afaceri.

AVITECH este numarul 1 in Romania in domeniile audio-video, videoconferinta si case inteligente si este liderul pietei de table interactive. Firma ofera mai mult decat echipamente performante, sisteme integrate sau tehnologii de ultima generatie. AVITECH ofera solutii complete pentru sali de conferinta si training, boardroom-uri, proiecte de videoconferinta, telemedicina si teleprezenta, retele digital signage, dispecerate si centre de comanda si control, proiecte ProAudio, lumini profesionale.

Echipamente

SMART Board SBD600 – serie de table interactive

Ultimele noutati

Referinte

Doresti mai multe informatii despre tablele interactive?

Română