Companiile Parkeon si Cale vor forma Flowbird

Slider Image
Parkeon si Cale, liderii in solutiile de parking si ticketing pentru transport, si-au unit fortele pentru a crea o noua entitata globala ce va purta numele de Flowbird.

Denumirea este inspirata de usurinta cu care pasarile se misca rapid si sigur intr-un stol. Astfel, Flowbird reprezinta ambitia celor doua companii de a face calatoria individuala mai simpla, mai sigura si mai rapida, maximizand eficienta si armonizand fluxurile.

Flowbird descrie mai bine activitatile companiei, diversitatea afacerilor pentru clienti si utilizatori. In fiecare saptamana, datorita parcometrelor, aplicatiilor mobile si serviciilor online, compania contribuie la imbunatatirea mediului inconjurator al celor 100 de milioane de utilizatori prin reducerea poluarii aerului, optimizarea traficului, simplificarea proceselor de plata. Flowbird este o platforma software ce are rolul de a ajuta autoritatile locale sa masoare, sa monitorizeze si sa gestioneze mobilitatea din orase.

In Romania, compania este prezenta prin AVITECH, un integrator de sisteme ce ofera solutii si servicii pentru amenajarea si dotarea parcarilor on-street si off-street. In plus, AVITECH este singurul partener din Romania care ofera atat echipamente hardware, cat si servicii Parkeon Analytics SmartCity si Parkeon Whoosh.

Doresti mai multe informatii despre solutiile pentru parcari?

Română