Pontaj pentru activitati de HR eficiente

Slider Image
AVITECH, alaturi de primion, companie germana cu peste 20 de experienta in furnizarea de solutii pentru securitate, prezinta sistemul de pontaj prime Web Time.

Solutia contribuie la eficientizarea activitatilor de HR datorita integrarii cu programele de salarizare si a diverselor reguli pe care le stabilesti pentru generarea de diverse rapoarte (cine este prezent, cine este bolnav, in vizita la un client, in vacanta, cine si cat a ramas peste program, cine lucreaza de acasa etc).

Sistemul se poate integra cu programele de salarizare utilizate in mod obisnuit, precum DATEV, SAP, PAISY etc. Toate badge-urile folosite in mod curent pot fi utilizate, inclusiv optiunea de biometrie. Rezervarile se pot face prin intermediul unui PC, utilizand terminale speciale sau cu o aplicatie Smartphone.

Interfetele cu programele de salarizare asigura calcularea orelor care genereaza plata suplimentara pentru depasirea programului de munca, lucratul noaptea, in weekend-uri si in timpul sarbatorilor, iar apoi le transfera catre sistemul potrivit, de exemplu SAP, PAISY, DATEV, Sage etc. Software-ul primion de pontaj are o interfata certificata SAP HRPDC.

Pentru a oferi o perspectiva de ansamblu asupra angajatilor prezenti, a celor care sunt in vacanta sau bolnavi, de exemplu, statutul angajatilor poate fi afisat intr-un raport sau optional pe display. Primion prime WebTime inregistreaza si verifica perioadele de prezenta si absenta. Timpul lucrat este evaluat si transferat catre departamentul de payroll pentru procesare. Datele inregistrate pot fi utilizate drept baza pentru statistici si rapoarte, iar datorita folosirii modulului de inregistrare a timpului dedicat unui proiect, se pot calcula costurile proiectului, de exemplu.

Sistemul de pontaj de la primion este modular, sigur, flexibil si extensibil. Acesta se poate integra cu sistemul de control acces. Astfel, accesul in cladire poate semnala inceperea programului de lucru.  Solutia de pontaj Primion prime WebTime poate fi dezvoltata pentru a include si controlul accesului prin adaugarea prime WebAccess. Ambele aplicatii folosesc aceeasi baza de ate, astfel ca nu trebuie reintroduse datele.Daca se integreaza sistemul de pontaj cu cel de control acces in aceasta maniera, datele inregistrate ale unei persoane trebuie introduse o singura data.

Calcularea perioadei de timp petrecute peste program poate fi realizata automat prin definirea unor modele de lucru si reguli de alocare. Timpul de lucru rezervat este verificat tinand cont de reguli specifice pentru anumite zile si este alocat automat conturilor de depasire a timpului de lucru, daca este necesar. Absentele cum ar fi concediile, calatoriile de afaceri sau programarile medicale pot fi rezervate, de asemenea, foarte simplu cu ajutorul Primion prime WebTime.

Cu ajutorul acestei solutii, poti cunoaste cine este prezent, cine este bolnav, in vizita la un client sau in vacanta. De asemenea, poti afla cat timp s-a ramas peste program.

 

Hardware – terminal de pontaj

 • Modular si multifunctional
 • Compatibil cu ultimele tehnologii de proximitate precum LEGIC advant®, MIFARE® DESFIRE® EV1
 • Display tactil de 7’’
 • Grafica atractiva, cu optiuni de personalizare
 • Standard TCP/IP pentru integrarea in reteaua existenta

Software

 • Integrare cu programele de salarizare (DATEV, SAP, PAISY, Sage)
 • Integrare cu sistemul de control acces
 • Planificarea turelor, planificarea vacantelor
 • Rapoarte complete disponibile în diferite formate de fișiere, pdf, HMTL, Excel
 • Are la baza standardele IT folosite in mod obisnuit
 • Nu depinde de un singur sistem de operare
 • Construit pe baze de date SQL
 • Nu este necesara instalarea vreunui software
 • Transfer de date criptat
 • Functionalitate maxima folosind Internet Explorer varianta>= 7.0 si Firefox varianta 1.07

Doresti mai multe informatii despre sistemul de pontaj prime Web Time?

Română