Primul lot de parcometre in Cluj-Napoca

Slider Image
AVITECH Co SRL, una intre cele mai importante companii integratoare de sisteme din Romania, a finalizat instalarea primului lot de parcometre in Cluj-Napoca in urma castigarii licitatiei publice lansate de Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcarilor.

Intregul proiect a fost gandit pentru a raspunde nevoilor de mobilitate si accesibilitate ale unui oras in plina dezvoltare si contine echipamente de ultima generatie gandite sa ofere utilizatorilor o experienta cat mai simpla si accesibila, fiind in acelasi timp o solutie sustenabila.

Cele 40 de parcometre Parkeon functioneaza in regim autonom, fiind alimentate doar prin energie solara, dar avand si un sistem cu acumulatori care asigura functionalitatea independenta 24 de ore din 24. De asemenea, acestea sunt echipate cu un modem 4G pentru comunicarea permanenta cu centrul de comanda.

Parcometrele accepta ca modalitati de plata monede, carduri bancare contactless si carduri preplatite.

AVITECH este reprezentantul Parkeon, companie franceza, parte a grupului Flowbird,  jucator important in industria mobilitatii urbane, care ofera o gama unica de solutii de management al parcarii si ticketing pentru transportul public.

Doresti mai multe informatii despre solutiile pentru parcari?

Română