Solutii Axis pentru protectie perimetrala

Slider Image
Detectie si verificare fiabila cu ajutorul camerelor termale Axis

Pentru detectarea fiabila si rentabila, AVITECH prezinta camerele termale Axis ca fiind cea mai avantajoasa solutie a protectiei perimetrale. La fel ca si camerele de supraveghere normale, cele termice Axis accepta analize inteligente. Analiza video urmareste evenimentele detectate, le respinge automat pe cele care nu sunt o amenintare si notifica imediat securitatea situatiilor critice.

Axis prezinta aplicatia Fance Guard ce permite configurarea gardurilor virtuale in campul vizual al camerei pentru a proteja o zona de intruziune. Aplicatia declanseaza automat o alarma atunci cand detecteaza un obiect in miscare, cum ar fi o persoana sau un vehicul, traversand o linie virtuala definita de utilizator.

AXIS Fence Guard este usor de configurat. Aplicatia permite sa creati mai multe profiluri cu configuratii diferite. Fiecare profil accepta un fir de declansare si poate fi utilizat simultan sau in momente diferite.

Interfata cu utilizatorul ofera confirmare vizuala in timp real, acceptand caracteristici precum casete de delimitare care se transforma de la verde la rosu atunci cand este identificat un eveniment. Confirmarea vizuala face posibila asigurarea faptului ca obiectele sunt detectate corect.

Radarele Axis fac parte din gama de sisteme de securitate promovate de AVITECH. AVITECH este partener axis gold in Romania.

Echipamente si tehnologii de top

Camerele termale ofera imagini care sa permita identificarea fiabila, protejate impotriva exploziilor, bazate pe tehnologie termica si dotate cu carcase de protectie. Sunt certificate la nivel mondial pentru utilizare in zone periculoase.

Camerele termale functioneaza pentru ca toate obiectele (organice sau anorganice) emit o anumita cantitate de radiatii infrarosii in functie de temperatura. Camerele conventionale functioneaza in domeniul luminii vizibile, cu alte cuvinte, cu radiatii cu lumini de unda scurte. Pe de alta parte, camerele termice detecteaza radiatii cu lungimi de unda medii sau lungi si se numesc radiatii infrarosii.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru securitatea perimetrala, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta in alegerea celei mai potrivite solutii, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Mentenanta si Suport tehnic.

Pe aceeasi tema

Doresti informatii despre solutii Axis pentru protectia perimetrala ?

Română