Protectie perimetrala cu termoviziune Flir

Slider Image
Solutii de protectie perimetrala eficiente si versatile

Flir este lider in furnizarea celor mai complete si avansate camere de securitate termica pentru infrastructura critica. Combinata cu United VMS, software-ul Cameleon Physical Security Information Management (PISM) si analize inteligente ofera performanta de protectie perimetrala 24/7 in cele mai nefavorabile conditii.

Echipamente de inalta calitate, fiabile si durabile

Camerele termale recunosc caldura intrusilor la distante mari. Capacitatile de analiza la bord si de urmarire PTZ ofera o precizie si o identificare foarte mare.

United VMS al FLIR este cel mai puternic mod de a asigura si controla camerele termale si vizibile Flir si tehnologia de sustinere. United VMS accepta, de asemenea, analize, urmarirea PTZ si transferul de la camere fixe la camere PT. Este intuitiv de utilizat, are o arhitectura scalabila, securitate cibernetica imbunatatita si un design cu o platforma deschisa care se integreaza cu sisteme terte.

Software-ul avansat de gestionare a informatiilor de securitate fizica (PSIM) Cameleon ofera operatorilor de securitate un mediu personalizabil si usor de utilizat. Punctul forte al Cameleon consta in capacitatea de a controla orice dispozitiv sau tehnologie, inclusiv radar, drone, VMS, monitoare, comutatoare, DVR-uri si o serie de alte dispozitive si tehnologii.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru securitatea perimetrala, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta in alegerea celei mai potrivite solutii, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Mentenanta si Suport tehnic.

Pe aceeasi tema

Doresti informatii despre solutii Flir pentru protectie perimetrala ?

Română