Securitate Mega Image Concept Store

Slider Image
AVITECH continua colaborarea de succes cu renumitul retailer Mega Image prin proiectul de dotare cu sisteme de securitate si siguranta a celui mai nou Concept Store al retelei.

Dupa magazinul din Piata Gemeni, Mega Image Piata Sudului este al doilea supermarket de acest tip inaugurat de retailerul de origine belgiana.

Cu o suprafata de peste 1.700 metri patrati si o parcare subterana cu peste 100 de locuri, Mega Image Piata Sudului este cel mai mare magazin al retelei. AVITECH a proiectat si implementat aici sistemele de supraveghere video, control acces, detectie efractie, detectie incendiu. Sistemele de securitate si siguranta sunt integrate si sunt monitorizate si controlate cu ajutorul unei platforme software unice dintr-un dispecerat local amenajat, de asemenea, de catre AVITECH.

Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde peste 350 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image, Shop&Go, AB COOL FOOD, Mega Drive. Parte din Delhaize Group, Mega Image isi propune sa ofere, in fiecare zi, servicii de calitate si o sortimentatie de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile.

Doresti mai multe informatii despre sistemele de securitate si siguranta?

Română