Securitate si av pentru Mega Image Concept Store

Slider Image
Inaugurat pe 31 ianuarie 2013, noul magazin Mega Image Concept Store, beneficiaza de sisteme de securitate si siguranta implementate de compania noastra.

AVITECH continua colaborarea cu renumitul retailer Mega Image. Inaugurat pe 31 ianuarie 2013, noul magazin Mega Image Concept Store, beneficiaza de sisteme de securitate si siguranta implementate de compania noastra. Situat pe strada Vasile Lascar, vizavi de Piata Gemeni, magazinul are o suprafata de 1600 mp si parcare subterana cu o capacitate de 100 de locuri.

Securitatea si siguranta modernului magazin sunt asigurate de o serie de solutii performante. AVITECH a proiectat si instalat sistemele de supraveghere video, detectie efractie, control acces si detectie si alarmare in caz de incendiu.

De asemenea, sistemul de digital signage implementat de AVITECH in aproape toate punctele de lucru din reteaua Mega Image, a fost extins si in acest magazin. Sistemul permite companiei sa comunice angajatilor din magazine, depozite si sediul central mesajele venite de la departamentul de resurse umane.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 209 magazine. Mega Image Piata Gemeni face parte din noua generatie de magazine Mega Image al caror obiectiv este sa ofere consumatorilor un confort crescut la cumparaturi. Suprafata mare a magazinului, decorul modern si gama de produse disponibila in magazin au rolul de a simplifica si imbunatati experienta la cumparaturi.

Doresti mai multe informatii despre sistemele implementate pentru Mega?

Română