Senzor numarare persoane AXIS P8815-2

Slider Image

AXIS P8815-2 3D People Counter combina imagistica stereoscopica cu analiza 3D pentru o numarare de persoane fiabila chiar si in conditii dificile. Acestea ofera informatii valoroase care va pot ajuta sa obtineti date despre tendintele vizitatorilor si va permite sa optimizati operatiunile comerciale.

Software si hardware integrate

Solutia ofera software de numarare 3D si hardware dedicat intr-un singur dispozitiv. Este livrat pre-calibrat, simplificand configurarea. Conceput pentru a fi montat pe tavanele interioare, acest dispozitiv discret vine intr-o carcasa de aluminiu alba sau neagra care poate fi revopsita pentru a se adapta mediului. De asemenea, se pot conecta doua dispozitive AXIS P8815-2 pentru a acoperi intrarile mai mari.

Optimizat pentru conditii dificile

Foloseste imagini captate de doi senzori pentru a genera o harta 3D pentru numararea in timp real a persoanelor care trec printr-o zona predefinita. Imagistica 3D permite contorului sa determine dimensiunea si inaltimea obiectelor in miscare, permitand diferentierea obiectelor mai inalte (persoanelor) de obiectele mai mici.

Este ideal pentru numararea persoanelor in conditii dificile in care exista umbre, lumina puternica a soarelui, straluciri sau volume mari de trafic. Este util in mod special in zonele cu usi rotative sau intrari neconventionale.

Acest contor de persoane accepta numararea simultana a persoanelor care trec in directii opuse. In plus, interfata oferta flexibilitate in definirea zonei de numarare pentru a se potrivi intrarii specifice.

Echipamente de inalta calitate si fiabilitate

AXIS P8815-2 3D People Counter este o camera stereo personalizata, conceputa pentru numararea persoanelor. Functionalitatea contorului de persoane este inclusa; nu este nevoie sa cumparati si sa instalati un produs licentiat separat. Principalele caracteristici includ numararea precisa si fiabila a persoanelor. Solutie all-in-one cu hardware de incredere. Optimizat pentru conditii dificile, cu integrare usoara in AXIS Store Reporter sau sistem de raportare terta parte.

Pret lista 799 EUR + TVA

Obtineti informatii valoroase

Puteti instala AXIS P8815-2 la intrari sau locuri strategice dintr-o locatie pentru a va ajuta sa determinati fluxul de oameni intr-o zona. Datele pot fi apoi utilizate pentru a va ajuta sa va optimizati operatiunile comerciale. Va poate ajuta sa identificati orele de varf ale vizitatorilor, sa alocati personal in mod optim si sa evaluati performanta site-ului . Solutia ofera, de asemenea, posibilitatea de a estima, in timp real, nivelurile de ocupare si ofera date despre numarul de persoane prezente in incinta sau intr-o anumita zona. Aceste perspective va pot ajuta sa intelegeti fluxul de vizitatori si tendintele de ocupare astfel incat sa puteti imbunatati modul in care este utilizat un spatiu, sa obtineti o indicatie a oportunitatii de venit si sa luati masuri daca gradul de ocupare depaseste pragul stabilit.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre senzorul de numarat persoane?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

    Română