Integrare Sisteme

Integrare Sisteme

Integrare Sisteme
Slider Image
Specialistii AVITECH sunt capabili sa integreze diferite sisteme de la diversi producatori pentru a accesa toate datele dintr-un singur loc.

Gama de echipamente si expertiza specialistilor nostri ne recomanda pentru proiectarea, configurarea si instalarea de sisteme integrate de securitate si siguranta.

AVITECH, fiind un integrator de solutii si servicii de peste 21 de ani, ofera o gama larga de sisteme integrate de securitate si siguranta care satisfac toate normele si standardele in vigoare. De asemenea, datorita personalului calificat si instruit, integrarea acestor sisteme reprezinta o solutie sigura pentru utilizatori la un pret avantajos, calitate inalta si durabilitate ridicata.

Sistemele integrate de securitate si siguranta furnizate de firma AVITECH determina o eficientizare a calitatii securitatii institutiilor, cladirilor si companiilor prin integrarea sistemelor de pontaj, control acces, sisteme de efractie, detectie incendiu si supraveghere video. Aceste sisteme integrate au avantajul ca pot facilita gestionarea informatiilor, astfel, utilizatorul va fi informat cu privire la declansarea unei alarme si poate rezolva, in timp real, defectiunea survenita.

 

Doresti oferta pentru integrarea diferitelor sisteme?

Română