Sistem interactiv pentru copiii cu nevoi speciale

Slider Image
AVITECH a oferit copiilor cu nevoi speciale din cadrul asociatiei Impreuna Pas cu Pas un sistem interactiv de prezentare, alcatuit din tabla interactiva si videoproiector. Sistemul este ideal pentru o mai buna aplicare a metodelor de lucru adaptate recuperarii acestor copii si pentru dezvoltarea abilitatilor acestora.

Cadoul a fost oferit chiar de Mos Craciun, in cadrul serbarii de final de an, organizata pe 17 decembrie. Copiii s-au bucurat foarte mult sa descopere surpriza din cutia imensa si sunt nerabdatori sa foloseasca tabla interactiva in cadrul programului psihoeducational “Impreuna la scoala”, care le ofera sprijin specializat pentru a se integra in scolile de masa si in societate.

“Compania noastra s-a implicat de-a lungul timpului in educatie, fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme educationale de pe piata locala si un promotor al mijloacelor moderne de predare-invatare. Cunoastem dificultatile financiare pe care le intampina sistemul educational romanesc, de aceea am dat cu placere curs invitatiei doamnei Nicoleta Burlacu, Presedinta asociatiei Impreuna Pas cu Pas, de a veni in sprijinul copiilor cu nevoi speciale si am donat acest sistem interactiv de predare-invatare. Tabla interactiva ii va ajuta pe copiii cu autism si alte probleme de dezvoltare sa se implice mai mult in procesul de invatare. Ei au acum la indemana o serie intreaga de instrumente grafice, audio si vizuale care sa-i captiveze si sa-i ajute sa socializeze unii cu ceilalti”, a mentionat Camelia Achelaritei, Product Manager AVITECH.

Doamna Nicoleta Burlacu, Presedinte asociatia Impreuna Pas cu Pas, ne-a declarat: ”Suntem foarte incantati ca de acum inainte orele psihoeducationale pentru copiii cu nevoi speciale din cadrul asociatiei noastre se vor desfasura mult mai bine, datorita sistemului interactiv de prezentare. Sprijinul oferit inseamna foarte mult pentru calitatea interactiunii cu acesti copii, deoarece ei vor fi mult mai atenti si vor receptiona si intelege mai usor informatiile. Multumim din suflet pentru implicarea in viata copiilor din asociatia Impreuna Pas cu Pas si suntem increzatori ca numai impreuna le putem imbunatati cursul vietii.”

Asociatia Impreuna Pas cu Pas este o organizatie nonguvernamentala, cu statut de utilitate publica, apolitica si non-profit, fara caracter religios, inregistrata in mai 2010. Scopul Asociatiei il constituie promovarea intereselor si sprijinirea persoanelor cu dizabilitati, tulburari si nevoi de sprijin psihologic, precum si promovarea metodelor si terapiilor psiho-comportamentale de recuperare si mentinere a sanatatii mentale si a echilibrului psihologic.

Doresti mai multe informatii despre sistemele interactive?

Română