Sistem mobil de masurare a temperaturii si alertare

Slider Image
Sistemul de masurare a temperaturii si de alertare in caz de febra, cu stand mobil si display pentru informare publica are o acuratete de ≤ ± 0.3℃ si poate scana mai multe persoane simultan din orice punct al zonei de acoperire, fie cand se afla in miscare, fie cand stau.

Solutia este folosita pentru scanarea temperaturii in masa in zonele publice aglomerate si are rolul de a detecta oamenii care au febra, iar astfel contribuie la limitarea raspandirii virusului datorita identificarii persoanelor infectate care manifesta simptome de febra.

Sistemul este alcatuit din urmatoarele componente:

 • Camera Guide IR 236 (1), cu black body inclus;
 • Display profesional LG 46” cu posibilitate de afisare simultana a 2 imagini (2);
 • Sistem de analiza video montat in spatele display-ului (3);
 • Sistem de informare de tip digital signage montat in spatele displayului (4)
 • Cart mobil cu polita Legrand (5);

Detectarea temperaturii se realizeaza simultan pentru mai multe persoane fara a fi nevoie de oprire, iar monitorizarea in timp real a temperaturii se face in orice punct din zona de acoperire a camerei. Masurarea optima a temperaturii se face de la o distanta de siguranta de 8 metri, fie cand persoanele se afla in miscare, fara a fi nevoie de contact, ceea ce conduce la reducerea riscului de infectare. Sistemul poate pune focus pe fetele oamenilor si poate genera o alarma cand se identifica o persoana cu febra, devenind astfel un instrument eficient in locurile aglomerate, in care oamenii se afla intr-o continua miscare.

Solutia ofera detectia rapida si exacta a temperaturii fara a genera alarme false. In plus, nu exista situatia in care aceasta sa nu emita o avertizare in cazul in care o persoana are o temperatura mai mare decat cea normala. Algoritmul AI de detectie a fetei, care functioneaza corect si atunci cand persoana poarta masca sau ochelari, poate masura precis temperatura fruntii fara a interfera cu alte obiecte cu temperaturi ridicate.

Display-ul professional de 46” are rolul de a informa oamanii cu privire la masurile de siguranta care trebuie luate pentru a limita raspandirea virusului, dar poate fi folosit si pentru transmiterea de comunicari interne.

Este foarte important de precizat faptul ca atat pozitionarea sistemului, cat si persoanele testate trebuie sa respecte anumite reguli pentru ca solutia sa fie eficienta. 

Sistemul trebuie pozitionat in interior, iar temperatura ambientala trebuie sa fie relativ constanta. Este necesar sa realizati un cort sau un adapost, cum ar fi un mediu inchis pentru a mentine stabil mediul daca doriti sa il utilizati in exterior.

Zona monitorizata de capul sistemului nu trebuie sa aiba surse externe puternice de caldura precum lumina si soarele.

Dupa expunerea la soare in aer liber sau dupa un exercitiu intens, testati intr-un mediu interior timp de 5 minute dupa linistire.

Oamenii acceseaza mediul interior dup ace au venit de afara. Este recomandat sa mearga pe coridor cel putin 10 secunde inainte de a intra in pozitia de detectie. Asigurati-va ca intreaga fata a persoanei supuse testarii este in zona de acoperire a sistemului, iar aceasta nu este blocata  (de palarii, esarfe, ochelari de soare, masti sau alte obiecte). Este recomandat sa fie date jos inainte si apoi sa se astepte 0,5 s-1 min pentru a fi testati.

Aceasta solutie se foloseste in zone cu aflux mare de persoane:

 • Cladiri de birouri;
 • Fabrici;
 • Uzine;
 • Aeroporturi;
 • Gari;
 • Spitale;
 • Scoli:
 • Universitati;
 • Institutii publice;
 • Unitati militare.

Pret solutie: 60.382 RON fara TVA;

Pret predare solutie la cheie reprezentand instalare, punere in functiune si instruire beneficiar: 2.386 RON fara TVA;

Sistemul poate fi achizitionat direct de pe SEAP, cu sau fara servicii, folosind urmatoarele coduri:

 • Cod SEAP sistem: avi-25032020-5;
 • Cod SEAP sistem si servicii: avi-25032020-7.

Echipamente

Camera Guide IR 236 (1), cu black body inclus;

Display profesional LG 46” cu posibilitate de afisare simultana a 2 imagini (2);

Sistem de analiza video montat in spatele display-ului (3);

Sistem de informare de tip digital signage montat in spatele displayului (4)

Cart mobil cu polita Legrand (5);

Ultimele noutati

Referinte

Doresti mai multe informatii despre sistemul de masurare a temperaturii?

Română