Comunicatii Commend pentru mediul exploziv

Slider Image
Statiile sunt certificate ATEX si IECEx pentru atmosfere explozive, cu cel mai mare rating de protectie impotriva exploziilor (IIC/IIIC) si cea mai ridicata clasa de temperatura.

Cerintele de siguranta in mediile explozive sunt riguroase si stricte si nu se rezuma doar la interdictiile evidente impotriva fumatului sau a oricarei alte surse de foc liber. Insa chiar si electricitatea statica sau o mica scanteie generata de un dispozitiv electric poate provoca o explozie, iar consecintele pot fi dezastruoase. Dar ce se intampla cu dispozitivele electrice care sunt cruciale pentru functionarea organizatiei? Ce se intampla cu interfonul pe care il folosesc pentru a comunica cu colegii si pentru a-i chema in ajutor in caz de urgenta?

Ca raspuns, AVITECH, partenerul Commend pentru Romania, prezinta seria EX 7000 de statii de interfonie proiectate special pentru a fi folosite in mediile explozive si periculoase.

Statiile sunt certificate ATEX si IECEx pentru atmosfere explozive, cu cel mai mare rating de protectie impotriva exploziilor (IIC/IIIC) si cea mai ridicata clasa de temperatura (T6/T80°C) Acestea vin in carcase IP 66, perfect sigilate pentru a preveni patrunderea prafului, a mizeriei si a particulelor de apa.  Sunt rezistente la soc datorita clasei de protectie IK 10, constructie durabila cu pereti dubli, alcatuita din policarbonat de inalta performanta. In plus, acestea rezista temperaturilor extreme.

Statiile din seria EX 7000 sunt usor de instalat, de pus in functiune si ofera intreaga gama de functii de apelare si management, pe langa calitatea audio exceptionala, generate de amplificatoarele 20-Watt Class-D si IVC (Intelligent Volume Control / Controlul inteligent al volumului) pentru a oferi inteligibilitate chiar si in zone in care exista zgomote puternice de fundal.

Caracteristici:

  • Handsfree sau press-to-talk speech;
  • Control intelligent al volumului (ajustarea automata a volumul in functie de nivelul de zgomot al mediului respectiv);
  • Monitorizarea microfonului si a difuzorului;
  • Tastaturile pot fi folosite cu manusi, carcasa este vizibila datorita culorii ;
  • Gama variata de modele si optiuni de add-on (model cu tastatura, model cu butoane de apelare directa sau paging), cu sau fara receptor, cu sau fara difuzor integrat si cu doua optiuni de alimentare (100-240 V AC sau 22-60 V DC);
  • Integrare perfecta in infrastructura de interfonie IP;
  • Cablare simplificata, cu costuri reduse.

AVITECH detine atestatulpentru instalarea, intretinerea/mentenanta echipamentelor pentru mediile explozive nr. GANEx.Q.2015(19)12.2304.

 

Echipamente

Statii de interfonie

Ultimele noutati

Referinte

Doresti mai multe informatii despre comunicatiile pentru mediul exploziv?

Română