Contorizare persoane pentru Elmec Romania

Slider Image
AVITECH a implementat un sistem profesional performant pentru contorizare si analiza flux persoane in numeroase spatii comerciale apartinand Elmec Romania.

Proiectul dezvoltat la nivel national a inclus 46 de locatii ale renumitului retailer.

Echipamentele instalate contorizeaza numarul persoanelor care tranziteaza zona si permite obtinerea de rapoarte si grafice pe intervale orare, zile ale saptamanii etc. Informatiile pot fi vizualizate atat la nivel local, in fiecare magazin, cat si in sediul central al companiei. Din proiect fac parte atat magazine stradale, cat si magazine din interiorul centrelor comerciale. In magazinele cu intrari multiple se realizeaza contorizarea si analiza fluxului de persoane la fiecare intrare.

In retail, sistemele de contorizare si analiza flux persoane se dovedesc extrem de utile prin beneficiile pe care le aduc: conturarea profilului consumatorilor care viziteaza o zona comerciala, furnizarea de date esentiale pentru optimizarea numarului de angajati prin raportarea la numarul de clienti si vizitatori, masurarea impactului real al campaniilor publicitare, estimarea duratei medii a vizitelor clientilor existenti si potentiali etc.

Elmec Romania, este in acest moment cel mai important retailer national de articole sportive si fashion. Compania detine o retea proprie de magazine exclusive si multibrand: Nike, Converse, Famous Brands, KIX, Star Place, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Miss Sixty & Energie, Folli Follie.

Doresti mai multe informatii despre sistemele de contorizare persoane?

Română