Securitate pentru transportul feroviar

Slider Image
AVITECH a furnizat sisteme de securitate si siguranta in cadrul proiectului de implementare a cerintelor Schengen pentru controlul in punctele de trecere a frontierei cu tarile non-UE.

Lucrarile s-au efectuat in statia C.F. Vicsani si de-a lungul liniei de cale ferata dintre statie si granita cu Ucraina.

Principala componenta a proiectului este sistemul de supraveghere video a zonei de frontiera, instalat pe lungimea caii ferate dintre statia C.F. Vicsani si granita – o distanta de aproximativ 4.5 km – pe ambele sensuri.

Sistemul integreaza peste 60 de camere de supraveghere IP HDTV de exterior si sisteme profesionale de stocare. Camerele au capacitatea de inregistrare atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, fiind integrate cu proiectoare infrarosu. Transmiterea semnalului se realizeaza pe fibra optica.

Solutiile oferite de AVITECH provin de la unii dintre cei mai renumiti furnizori din domeniu: AMP, Axis, IBM, Milestone.

De asemenea, statia C.F. Vicsani a fost dotata cu sistem de public address, sistem de detectie si avertizare in caz de incendiu si sistem digital de ceasoficare.

Doresti mai multe informatii despre Sistemele de securitate si siguranta?

Română