Sisteme de supraveghere video Axis cu sunet

Slider Image
Sunetul in supravegherea video

Adaugarea sunetului de retea vine cu serie de posibilitati referitoare la reactia la evenimente prin intermediul unor mesaje audio adecvate in timp real.

Mesajele vocale, indiferent daca sunt live sau pre-inregistrate, pot ajuta utilizatorii finali sa opreasca activitatea nedorita inainte ca aceasta sa provoace daune grave si in acelasi timp reprezinta un instrument puternic atunci cand vine vorba de descurajarea infractorilor.

Difuzoarele audio din retea pot comunica cu restul sistemului de supraveghere IP, ducand la un raspuns coordonat. Daca o alarma este declansata printr-o camera video, de exemplu prin detectarea miscarii, exista optiunea ca operatorii sa revada filmarile si sa lanseze planul de actiune predeterminant. Acesta ar putea include trimiterea unui mesaj vocal live adaptat incidentului si intrusului sau redarea mesajelor preinregistrate odata ce se declanseaza o alarma.

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Flexibilitate ridicata si usurinta in utilizare

Solutia care combina camerele si sunetul de retea intr-un sistem de securitate ofera o parte critica a apararii securitatii, protejand o serie de companii de efectele incidentelor nedorite. Indiferent daca este vorba de intreprinderi mici sau intreprinderi mari, solutia audio poate fi adaptata la nevoile respective, atat din punct de vedere al dispozitivelor, cat si al aplicatiei.

Pe langa integrarea usoara in sistemele existente, sunetul de retea beneficiaza de usurinta utilizarii sistemelor bazate pe IP. De exemplu, permite ca suprafata monitorizata sa fie impartita in zone prin intermediul software-ului de gestionare audio care este inclus in difuzoare. Aceste zone definite pot fi configurate individual cu camere si difuzoare in functie de nevoile utilizatorului final.

In plus, starea sistemului poate fi monitorizata de la distanta, astfel incat operatorii sa poata verifica functionarea in permanenta.

Echipamente de inalta calitate si fiabilitate

Sistemele audio de retea Axis pot fi utilizate in diverse situatii precum:

  • imbunatatirea securitatii in sediul dvs. cu anunturi declansate de evenimente si apeluri directe;
  • anunturi live sau programate in diferite zone, la momentul si locul potrivit;
  • crearea unei ambiante printr-o programare usoara si flexibila a muzicii de fundal.

Boxe de retea
Sisteme audio complete de inalta calitate intr-o singura unitate. Sunt perfecte pentru mesaje vocale live sau programate pentru securitate proactiva si pentru a mentine oamenii in siguranta.

Microfon SIP 2N
Anunturi inteligente si usoare. SIP 2N este o consola de microfon all-in-one care va ofera un mod inteligent si usor de a transforma difuzoarele de retea Axis intr-un sistem complet de adresare publica.

Software de management audio
Va permite sa gestionati si sa controlati eficient sistemul audio, indiferent de dimensiunea si complexitatea acestuia.

Dispozitive de sistem audio
Permit migrarea usoara catre sunetul de retea, protejand in acelasi timp valoarea investitiei dvs. vechi.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre sistemele de supraveghere video Axis cu sunet?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

    Română