Sistemul nr1 de detectie prin aspiratie

Slider Image
AVITECH ofera sisteme de detectie incendiu prin aspiratie pentru depozite, centre logistice, spitale, hoteluri.

Un incendiu poate genera consecinte catastrofale, pierderea de vieti omenesti si bunuri ce pot determina intreruperea circuitului organizational sau chiar falimentul companiei. Pentru a evita o astfel de situatie, este necesar sa alegi un sistem de protectie ce reduce riscul aparitiei unui incendiu prin avertizarea timpurie.

XTRALIS VESDA este la aceasta ora sistemul numarul 1 de detecție incendiu prin aspiratie (Very Early Warning Aspirating Smoke Detection), la nivel mondial. Detectoarele de fum actioneaza ca aspiratoare ale aerului, iar acesta este analizat pentru a detecta prezenta celor mai mici particule de fum. Detectoarele de fum VESDA investigheaza o alarma si ofera un raspuns potrivit pentru a preveni ranirile, distrugerile bunurilor si intreruperea proceselor organizationale. Detectoarele VESDA au alerte pe mai multe nivele si sunt extrem de sensibile astfel incat fumul poate fi detectat mult mai inainte ca incendiul sa se extinda. In plus, sistemele VESDA sunt realizate conform standardelor ISO 9001 si sunt certificate de catre institutii de reglementare din intreaga lume. Sistemul are o aplicabilitate ridicata, acesta fiind folosit in principal in:

  • Depozite, centre logistice
  • Institutii de arta si cultura
  • Spitale, laboratoare
  • Hoteluri
  • Transport
  • Comunicatii
  • Utilitati si energie

Pentru implementarea unui astfel de sistem este necesar sa colaborati cu un furnizor competent si autorizat de solutii pentru protectia la incendiu. AVITECH detine certificari pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de detectie si stingere incendiu. De asemenea, compania are experienta in domeniu datorita numeroaselor proiecte de siguranță desfasurate cu succes.

Echipamente

XTRALIS VESDA    Sistem de detectie incendiu prin aspiratie

Ultimele noutati

Referinte

Doresti mai multe informatii despre sistemul de detectie prin aspiratie?

Română