Solutie audio-video pentru spitalul Ponderas

Slider Image
AVITECH a finalizat implementarea unui sistem audio-video in salile de operatii si cele de consiliu din noua locatie a spitalului privat Ponderas.

Solutia oferita permite partajarea de continut audio-video intre diversele spatii ale spitalului (sali de operatii, sali de consiliu, birouri, amfiteatru, etc).

Toate salile de operatii beneficiaza de solutii de afisare a continutului preluat de la laparoscop si de sistem de sonorizare (difuzoare de plafon, aplificatoare, microfoane wireless). Toate aceste echipamente sunt conectate intr-un rack aflat intr-o camera tehnica langa salile de operatie.

In salile de consiliu sunt prevazute sisteme de videoproiectie care pot reda fie prezentari din respectivele sali, fie continut preluat din rack-ul central, prin intermediul cablarii cu fibra optica.

Spitalul Ponderas, infiintat in anul 2011, este unul dintre cele mai moderne spitale private din Europa de Est, fiind singurul Centru de Excelenta in Chirurgia Metabolica si Bariatrica din Estul Europei cu dubla acreditare – europeana si americana. Din ianuarie 2015 spitalul isi desfasoara activitatea intr-o noua locatie in nordul capitalei, intr-un spatiu mai generos. Unitatea include 25 cabinete medicale ce integreaza toate specialitatile medicale ambulatorii, 141 de paturi repartizate in rezerve de lux in regim single, 100 de medici specialisti, precum si un modern centru de training pentru medici din Romania si din strainatate.

Echipamente

Sistem audio-video

Ultimele noutati

Referinte

Doresti mai multe informatii despre solutiile audio-video?

Română