Solutii acces pietonal Automatic Systems

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Automatic Systems, lider in domeniul controlului securizat al intrarilor

Compania belgiana Automatic Systems este lider mondial in automatizarea si controlul securizat al intrarilor, avand 50 de ani de experienta in proiectarea si fabricarea sistemelor de acces auto si pietonal.

Adoptand inca de la infiintare motto-ul “Quality first”, Automatic Systems este recunoscuta in intreaga lume pentru inalta calitate a echipamentelor sale, in termeni de performanta si fiabilitate.

In prezent, are instalate peste 200.000 de unitati de control acces auto si pietonal in 150 de tari. AVITECH este partenerul Automatic Systems pentru Romania.

Echipamente de inalta calitate, fiabile si durabile

Automatic Systems prezinta gama completa de echipamente pentru acces pietonal – atat solutii de inalta securitate, cu o constructie solida, cat si variante discrete si elegante pentru spatii cu arhitectura deosebita: turnicheti; usi de securitate rotative sau culisante; porti batante, retractabile sau glisante, cai de acces.

Automatic Systems TriLane
Seria de turnicheti tripod compacti, proiectati pentru utilizare de lunga durata. Eficienti, consum redus de energie. Variante de interior si exterior. Destinati cu precadere instalarii in zone industriale, fabrici, arene sportive, parcuri de amuzament si distractii.

Automatic Systems TRS
Seria de turnicheti full-height pentru controlul accesului in zone care necesita nivel inalt de securitate. Proiectati pentru utilizare intensa si de lunga durata. Destinati instalarii in zone industriale, utilitati, energie, aeroporturi, unitati militare, arene sportive de mari dimensiuni.

Automatic Systems AccessLane
Cele mai simple porti batante pentru asigurarea culoarelor de acces largi. Se instaleaza pentru acces aprovizionare, persoane cu mobilitate redusa, evacuare in caz de urgenta. Acestea se instaleaza separat sau impreuna cu portile SmartLane sau SlimLane.

Automatic Systems FirstLane
Noua serie de porti batante cu un excelent raport pret calitate. Fabricate din otel si sticla, cu un design modern ce corespunde ultimelor tendinte arhitecturale. Sistem avansat de detectie, deschidere si inchidere rapide. Lumina LED dinamica pentru acces intuitiv si usor.

Automatic Systems SlimLane
Cea mai reprezentativa serie de porti batante destinate intrarilor din marile cladiri administrative sau de birouri. Aspect elegant, fiabilitate ridicata, proiectate pentru fluxuri mari de persoane. Acces rapid bidirectional, inalt grad de siguranta in functionare.

Automatic Systems SmartLane
Seria de porti glisante care combina aspectul elegant, gradul inalt de securitate si durabilitatea in functionare. Pot fi construite pana la 1.9m cu porti de sticla armata. Destinate cladirilor cu un grad inalt de securitate si control strict al accesului.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru sistemele de acces pietonal poduse de Automatic Systems, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta in alegerea celei mai potrivite solutii, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Mentenanta si Suport tehnic.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de acces pietonal cu alte sisteme si instalatii ale cladirilorSupraveghere VideoDetectie EfractieProtectie PerimetralaSistemele Integrate de Securitate (PSIM), Detectie IncendiuBMS.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Control Acces in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera [Universitati, Scoli] Universitatea Politehnică București – Campus,  Universitatea Politehnică București – Precis, [Centre Comerciale, Retail] Altex, Lidl, Kaufland, Mega Image, ParkLake Shopping Center, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, UBC02 Iulius Town Timisoara, Unirii View, [Industrie] Liberty Galati, Odu Manufacturing Romania, Wenglor Sensoric Romania, [Transporturi] Romatsa, [Utilitati] Enel.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre solutiile de control acces mobil HID?

Specialistii AVITECH in sisteme de securitate va stau la dispozitie.

    Română